Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
Oké értem.Köszi.És még egy kérdés.
Létezik még ezen a két programon kivül ''speedfan,fanspeed'' más ilyen szabályzos dolog?
-
dudzsi
tag
válasz
bolcsodal #367 üzenetére
Köszi a segitséget.Erre nem is gondoltam hogy összefüggésbe vannak.
Most már királyul mukszik.
Még egy kérdésem lenne.Van két dugo még az alaplapon.A Cha Fan és a Pwr Fan.Na ezek 3 pinesek.ezeknek nemtudom a fordulatát szabályozni.Ezeket nem lehet.Csak a 4 pinest?A venti ami rajtavan a 3 pines szabályozható.
-
dudzsi
tag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy asus p5vdc-x es alaplapom.A Speed fannal tudom csökkenteni a proci ventilátor fordulatát manuálisan.De ha be állitok mindent hogy automata legyen, akkor csak 100%on pörgeti.Vagy ha elötte még lejebb vitem pl.:50% akkor szépen fölviszi.Pedig no proci használat és a höfoka is 36 fokos.A helpjébe olvastam hogy az advencbe a PWMet átkell állitani szoftveresre.Csak az a gond h nekem olyan nincs ott.Csak manual PWM control, Thermal cruise, fan speed cruise és a reserved.Lehet h az a gond?Valaki mondja meg mit csinálok rosszul.
Elöre is thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest