- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Játszani érdemes X-fi-t (vagy egyáltalán hangkártyát) venni ha az ember HDMI-t használ AV erősítővel? Videokártyáról kimegy a többcsatornás LPCM. Játékok csak X-fi-vel tudnak térhatást vagy simán látják a videokártya többcsatornás hangkimenetét? Jövőbeli rendszer összeállításához kérdezem. Köszönöm.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz
janos666 #6733 üzenetére
Na most pont ezt nem értem teljesen. OpenAL létezik teljesen szoftveresen is az integrált Realtek hangkártya 6 csatornás kimenetét használva? Tehát OpenAl-t támogató játékok alatt van 5.1 és nem kell EAX? Vagy kevés az OpenAL játék?
-
M@trixfan
addikt
válasz
Matamata #6740 üzenetére
Ez jó kártya lenne, de szerintem teljesen feleslegesek az analóg DAC-ok és kimenetek. Inkább annyival lenne olcsóbb a kártya, csak ilyet nem nem fognak csinálni.
Edit: látom közben janos666 is ezt írta. Amúgy nekem semmi bajom nincs a Creative márkanév alatt megjelenő játékkártyákkal, csak akkor maradéktalanul szóljon a játékokról a dolog és a meghajtók is legyenek tökéletesek az x-fi-nél. Zenélni úgysem jó egyik sem, de pl egy Focusrite Saffire meg sohasem fog EAX 5.0-t adni játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz
Raymond #5799 üzenetére
Értem, kösz. Sajnos elfogyott az összes optikai bemenet az AV erősítőn, de valamit majd kitalálok rá. Mondjuk mivel csak játék megy azon a gépen talán megkockáztatom, hogy 3 szteró páron elvezetem az analóg jelet, mert az analóg 5.1 bemenet még szabad. Az a baj, hogy kb. 10 méterre kell elvezetni.
-
M@trixfan
addikt
X-fi Titanium kártyán van koax digitális kimenet vagy csak optika van? Képen nem látok dedikált kimenetet, de flexi jack megoldásban még reménykedem, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest