- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát én ezért nem szeretek Windows-t telepíteni.
Az te vagy...a srácnak viszont (aki konzira hívott) ez a dolga...ez a szakmája...
Nála nem "szeretem, nem szeretem" dolognak kell lennie az (újra)telepítésnek, hanem kötelességnek, alapvető szakmai, diagnosztikai fogásnak... -
Harti
senior tag
Anno nekem is volt ilyen problémám az Audigy-vel, hol fagyott hol nem.
Leszedtem egy driver web update-et hozzá és azóta hibátlanul ment XP-n.
A múlt héten 2szer kifagytam játék közben, ezt pedig a Vistás drivernek tudom be!Nem biztos hogy összeakad valamivel, sztem a mostani driverek még nem teljes értékűek!
Ez teljesen a privát véleményem, az itt elhangzottakból szűrtem ezt le, ha hülyeséget beszélek akkor egy hozzáértő biztos kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest