- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
makoss #15876 üzenetére
Elengedtem az analóg 5.1-t...
Lecseréltem studió monitorokra, így elég lett egy minőségi sztereó kimenetes hangkártya (Titanium HD), illetve időközben beszereztem nagyon jó áron egy SBX G6 külső hangkártyát is, ami szintén döbbenetesen jól szól (sőt, bizonyos tekintetben még a Titan HD-nál is jobb).
Ha meg mégis szeretnék 5.1/7.1-s hangrendszert, akkor meg optikai bemenetest választanék (mindkét kártyám tudja).
(#15877) Demo07: Mivel az SBX szériának jelenleg nincs még topikja, szerintem maradhat itt is... Nem volt AE-5-ös kártyám, de ahogy látom azon is van EMI shield, így (elvileg) nem kellene, hogy sercegjen. Hátsó vagy FP bemenetet használsz a fülesre? (a hátsó elvileg jobb, bár nálam a Titan HD+FP-n sincs alapzaj) Illetve próbáld a VGA/CPU-tól a lehető legtávolabb lévő PCI-E slotba rakni a kártyát és úgy kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Celeron aranykor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest