- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S9
tag
Szia
Én tegnap vettem egy ugyan ilyet
Én még azt vettem észre hogy ha nincs hang pl. Az Xbox menüben akkor kicsit susog a mélynyomo.
Meg az zavar hogy ha beállítom a hamgmódot a tv műsorhoz pl.dts re és elíndítom az Xboxot akkor átvállt Game modba de mikor kikapcsolom és ujra tv-zek akkor mindig vissza kell állítani.
Te tv nézésnél melyikben hadználod?
Adaptiv vagy Dts x? -
mexel
veterán
Köszi az infót, ezt kipróbálom, igaz ez egy igen régi modell és a leírásában nem láttam ezt.
Az biztos hogy tetszik a hangja, szépen szól. A mély tud mély lenni, de nem tolakodó, és nagyon-nagyon kellett keresni a sub helyét hogy legyen is mélyhang. Irtó sokat számít hol van, nekem pl a számítógép asztal mögé kellett tenni így jöttek meg a mélyek.
LG SK5-nél ugyanez a helyzet, szülőnél a földön alig volt mély, de beraktam a számítógép asztal polcára fektetve és akkor basszusok lettek hogy el sem hittem.
Vajon LG-ben nincs ilyen DRC?Szerk: de megvan a samu leírásában a DRC de ez csak DolbyDigital módban él nem?
"DRC (Dynamic Range Control)
Lets you apply dynamic range control to Dolby Digital.
Press and hold the SOUND EFFECT button for about 5 seconds in
STANDBY mode to turn the DRC (Dynamic Range Control) function on or off."
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest