- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Soundbart akarok venni.Eddig azt találtam,hogy ár értek minőség aranyban a Creative Stage v2 illetve Dolby Atmos támogatás Creative Stage 360 ami 2x annyiba kerül-de mindig sokkal olcsóbb mint a többi markastage v2 [link]
stage 360 [link]Na most tok hülye vagyok a hang dolgokhoz (is
)
gondolom messze nem ugyanaz az mintha kőrbe lenne rakva a szoba hangfalakkal,
illetve az írja ,hogy PC osszekotettes (mert nekem tv hez kellene de a dolby atmos miatt PC hez inkább játékok) hdmi vel.Na most a hangkártyám egy külső creative sondblasterx g6 amin nincs hdmi.ha optikai kákabellel oszekotnem akkor elvileg lenne dolby atmos?
vagy ,hogy is van ez az egész.,vagy felejtsem el ha nem akarok több százezret költeni és legyen a stage 2. (túlnyomó reszt úgy is fülessel játszom)
koszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest