- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bugarov #12872 üzenetére
A valasz ott van a vilaggazdasagi forum-nal (https://www.weforum.org/) [link]
2030 ra mindenki szegeny lesz de boldog
virus,energia krizis,chiphiany,inflacio,elelmiszer aremelesek stb ..big reset , negyedik ipari forradalom.ez az egesz nem a veletlen muve, jon az uj virus na az virus lesz.... -
törölt tag
válasz
CactuS #12852 üzenetére
felhivtam oket (samsungot) azt mondja a gep
,hogy nagyon nagy az erdeklodes,foglaltak stb...
mondjuk itt nagyon racsesznenek ha kamu....mindegy rendeltel agy stage 360-at mert az kisebb (nyilvan gyengebb) de ez elfer a pc asztalom is a tv elott is a samu pont 1 cm hosszabb,...majd lehet kesobb veszek egy polk ot vagy valamilyen jobbat ha rakapok erre a dologra
(amugy meg ez a creative 360 nem olyan rossz elnezve a teszteket,mas gyartotol mennyi egy erosito ? es mennyi egy creative-tol tized annyi......) -
törölt tag
Hat sajnos le kell mondanom a Polk Audio Signa S4-rol pedig nagyon utos
itt van egy fanatikus tesztelo aki dicseri (szet is szed mindent}
mély teszt, hát eleg mély [link]Samsung HW-Q600A/XU egyenlore mivel ugyanannyiba lenne mint a polk, viszont 80k visszafizet a samsung szoval durvan 60% all olcsobb a szamu,igy mar nem kerdes gondolom
150k -80 az 70kAmugy a haverom is ilyet vett mert samu tv je is van.
(nekem panasonic a tv-em de a samsung a televiziozas jovoje a qd-oled miatt. veri az lg oled-et minden szempontbol,nincs beeges,hosszu elettartam,tobb fenyero,szebb szinek stb... mar rendelt is az
lg !!!!,sony a samutol.....)
-
törölt tag
válasz
CactuS #12826 üzenetére
Én totál hülye vagyok a hangokhoz de a polk az egyik lejobb gyártó amelyik mellesleg olcsóbban adja mint a többi,amerikai cég
pl a legjobb házimozi rendszer 2021-2022 ben.
Amúgy beleástam magam a témába 10 percig hamar rájöttem ,hogy ez a soundbar dolog kategória az egész lehúzásról és hely spórolásról szól hagyományos hangfalakkal sokkal de sokkal jobb minőséget illetve olcsóbban kilehet hozni.
-
törölt tag
Megneztem ez a polk sigma s4-et nem gyenge.Amiket en neztem creative-ot, az egyik 100 dollarig a legjobb ,a masik a legolcsobb atmosos.
Oke akkor ha pc jatekhoz kene az atmos akkor milyen csatlakozas kene csatlakoztatni?
opticai is jo gondolom,mer a hangkartyamon az a "legkomolyabb"....akkor tudnal esetleg egy olyan jo de nem tobbszazezres soundbardot is mondani ami nem atmosos ?
illetve ha egy sima hangfalat pl Edifier R1280Ts vagy Edifier S351DB kotnek a tv-re vagy a pc re akkor melyik lenne a jobb ? soundbar vagy egy hangfal? mert a 2 stereot a szoba szelere is tehetem messzebb mint ami a soundbarban van? biztos hulyeseg de abszolut nem ertek hozza (ezt a 2 edifiert is csak a tobbezer velemeny illetve you tube vidok miatt halottam)
-
törölt tag
Sziasztok.
Soundbart akarok venni.Eddig azt találtam,hogy ár értek minőség aranyban a Creative Stage v2 illetve Dolby Atmos támogatás Creative Stage 360 ami 2x annyiba kerül-de mindig sokkal olcsóbb mint a többi markastage v2 [link]
stage 360 [link]Na most tok hülye vagyok a hang dolgokhoz (is
)
gondolom messze nem ugyanaz az mintha kőrbe lenne rakva a szoba hangfalakkal,
illetve az írja ,hogy PC osszekotettes (mert nekem tv hez kellene de a dolby atmos miatt PC hez inkább játékok) hdmi vel.Na most a hangkártyám egy külső creative sondblasterx g6 amin nincs hdmi.ha optikai kákabellel oszekotnem akkor elvileg lenne dolby atmos?
vagy ,hogy is van ez az egész.,vagy felejtsem el ha nem akarok több százezret költeni és legyen a stage 2. (túlnyomó reszt úgy is fülessel játszom)
koszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest