Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Bár Don Vittorio tényleg támadó volt helyenként, de kizárólag általánosságban, pontosabban a nagyszájú, de a véleményüket felvállalni nem merő emberekkel szemben.
Szvsz egyszer sem piszkált téged, és bár általánosságban tényleg túl kemény volt, nem kellett volna magadra venned.
Viszont most, a békesség kedvéért bezárom ezt a topikot (is) :(, mindenki számoljon tízig, és legközelebb legyünk egymással toleránsabbak. MINDENKI, házigazdák is, fórumozók is, olvasók is. -
Don Vittorio
őstag
Protossnak:
''Tény, hogy nekem is szarul esett, hogy Don közölte, hogy miért megyünk ilyen kevesen és beszariak vagyunk.''
Majd indítunk itt a PH!-n érveléstechnikai tréninget (is). Mondd már meg, drága, hogyan tudok én közölni egy kérdést? :)
Az a baj, hogy nem igaz, de nem csak az, amit írsz, hanem az sem, amit sugallsz. Nagyon szomorú vagyok. :(
''Én nagyon örültem, hogy a tudomásomra jutott ez a piackutatás...''
Közvélemény-kutatás, ahogy az többször is leíratott.
Mindenkinek:
Ez most egy véresen komoly kérdés lesz: ennyire félreérthetően fogalmazok, vagy ennyire figyelmetlenek vagytok? (Azt megpróbálom nem feltételezni, hogy csak szimplán rosszindulatúak, bár megmondom, egyre inkább komoly erőfeszítésembe kerül. Szinte az összes fáradtgőzös topicban az látszik, hogy nagyon gyakran rúgnak egymásba a kiberpolgárok kitalált, vélt sérelmek miatt, holott visszakérdezni egyszerűbb lenne. Kommunikációs és szociolingvisztikai tény, hogy az írás két dimenzióval kevesebb, mint az élő beszéd (1. hanghordozás, hangszín, 2. látvány, gesztusok), így _eleve_ nagyobb a félreértés esélye. Semmi értelme ezt egyfajta tudatosan felerősített sértődékenységgel és előítéletességgel fűszerezni. Én úgy éreztem, hogy választékosan és érthetően fogalmaztam meg a kérésemet, majd - érdeklődés hiányában - provokatív értetlenségemet is, ennek ellenére értettétek sokan máshogy azt, amit írni szerettem volna. Elkeseredésem mértéke sokkal inkább ennek tudható be, mint annak, hogy nem tudtatok/akartatok segíteni.)
PaladiNnak:
''Don, ha te szidod az olvasókat, pontosabban a ''saját'' olvasóidat, az nem biztos hogy meghálálja magát... Belegondoltál ebbe?''
Egy egzakt megállapítást tettem, amely azokra a felhasználókra vonatkozott, akik a Matávos topikokban anyáznak, de adott esetben feltünően csöndben voltak/vannak. Többször visszaolvasva sem érzem annak az egy hozzászólásnak a hangvételét bántónak, ráadásul nem értem, hogy akire nem áll a teljesen egzakt, és nem általánosító megállapítás (azaz nem anyázott a Matávos topicokban, vagy anyázott, de írt ide is), az miért háborog. Nyilvánvaló kérést tettem: azok közül, akiknek rossz véleményük van a Matávról, jöjjön, aki tud, írjon, aki nem tud, és előre megköszöntem. Ezt, ami itt zajlik, felesleges hőbörgésnek/hőzöngésnek tartom. Szóljon az, akire vonatkozik a ténymegállapítás, ha nem tetszik, de azzal az energiával, amit az itt háborgók feleslegesen elvertek, és amit belőlem kicsikartak, sokkal hasznosabb dolog is történhetett volna. (Pl. leírhatták volna a rossz tapasztalataikat a Matávval kapcsolatban, ha vannak.)
Oszamának:
Köszönöm a sztorit (bár a neved nem az igazi). Ha valakinek van hasonló (nem, nem neve, hanem sztorija), arra kérem, küldje el mailben! Ismét köszönöm ismét előre.
Xuldarnak:
Neked elküldöm a változatlan anyagot is, hogy lásd a két verzió közötti különbséget. Innentől Ignore ON. -
Don Vittorio
őstag
''Pl.: szervezd hétvégére, szerintem sok vidéki elmegy.''
''Más: 3-4 nappal buli előtt indítod''
Nem én szerveztem, hanem engem kértek meg - az utolsó pillanatban - hogy segítsek megszervezni. Tehát nem rajtam múlik a dolog. Ez egy közvélemény-kutatás, amelynek van egy megrendelője meg egy kivitelezője, és én egyik sem vagyok.
Ott a helyszínen voltak árakat tartalmazó táblázatok, meg miegymás, meg voltak bennfentes emberek is, úgyhogy aki eddig nem volt jólinformált, az most már tutira az...
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest