Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #52599 üzenetére
-
törölt tag
Lehet, hogy gyerekkoromban túl sokszor láttam az első részt, de nekem nagyon megmaradt minden, ami fontos a sorozat szempontjából, pláne, hogy még amásodik évadban is van elég visszaemlékezős rész.
Az elmult 25 évben tuti nem láttam a filmet.
A görbe tükör működik, valóban, de ugyanakkor nagyon komolyan vesz dolgokat, amik röhejesek. Az egész sorozat egy szatíra. Pl. Daniel amit művel karate címen az nagy nulla. És sajnos minden második karakter ilyen. A másik oldalon meg ott van Johnny, aki nagyon jól nyomja és állati jól mutatnak a mozdulatai a kamerák előtt, de még a 75 éves Kreese is jobb, mint Daniel. A legparádésabb az egészben a második évadban érkező csajszi, Tory. -
törölt tag
Nem tudom, melyik állat ajánlotta itt a Future Man sorozatot, de ez valami kiba* jó
Rég röhögtem ennyit, de komolyan. Eljutottam a S01 E07-ig és fetrengtem.James Cameron háza rész Már a Wolf főzős része is über volt, de ez!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple MacBook
- Microsoft Excel topic
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Mazda topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest