Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Vikings season 2, jaj de várom.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ha van a szarkazmusnak, cinizmusnak, hipokritizmusnak istene, akkor annak földi helytartója hétszentség, hogy Kevin Spacey a House of cards című sorozatban.Azok a kikacsintások a nézőknek eszméletlenül jók, azt hiszem haverok leszünk ezzel a sorozattal.
-
S e t h
nagyúr
válasz Liberator24 #6844 üzenetére
The shield, Sons of anarcy
-
S e t h
nagyúr
Egyre jobban bejön a House of cards, olyan mint ha a Newsroom antagonistája lenne.A Newsroomban a politikai faszságokat kívánta a stáb leleplezni, itt meg bizony kőkemény politikai konspiráció zajlik,szintén stáb által, amit a Newsroom lenne hivatott felderíteni.Ha a két stábot egymás ellen engednék, az lenne a verbális orgazmus csúcsa.
-
S e t h
nagyúr
Konfliktuskezelés politikus módra, nem rossz tárgyalási technika.
Kicsit spoileres is lehet.(House of cards)
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Egy rész van vissza a House of cards-ból, komoly cliffhangerre számítok, bár Kevin minden megmozdulása csúcsra járatja a sorozatot, így a meglepetés is nagyjából garantált.
-
S e t h
nagyúr
Aki szerette a Fringe-t, annak erősen javaslom a The lost room megtekintését, talán nem túlzok, de nálam élményben az első évadot idézi.Mini sorozat, most tartok a felénél, de már nagyon várom a holnapot, hogy folytathassam.
-
S e t h
nagyúr
válasz mayday00 #7463 üzenetére
Nekem pofám leszakadt amikor megtudtam , hogy a főszereplő létező személy volt.Nem tudom hogy jutottam egy oldalra a weben, egyszer csak megütötte a szemem Ragnar Lothbrok neve, sajnos is így el is spoilereztem magamnak a sorozatot.
-
S e t h
nagyúr
válasz dellfanboy #7533 üzenetére
Nem mindegy milyen verziót szedsz le a sorozatból.Nálam a felirat az egyiknél már az elején csúszott, a másiknál kb. a negyedétől, a végére kb. 15 másodpercet kellett már csúsztatnom, hogy szinkronban legyen.
Azt nem tudom, hogy amihez konkrétan csinálták ott rendben volt-e, de én más verziókat kaptam le.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Az hogy vki lusta használni a spoiler kiírást, annak semmi köze sincs ahhoz hogy a fórum most milyen módon tudná ezt támogatni.
Lehet félkövérben, dőlten, aláhúzottan, áthúzva is kiírni, spoiler következik, én azokat át is ugrom, de hogy ennek mi köze van ahhoz ,hogy vki szimplán nem alkalmazza vagy elfelejti és ez a fórum hibája, Győzike legyek ha értem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Tudtad, hogy Ragnar Lothbrok létező személy volt és ez alapján a történet is valós eseményeket dolgoz fel?Ugyanezt el tudod mondani a Herculesről és a Xenaról is? A History channel volt a garancia, hogy megpróbálják megjeleníteni a viking kort és szerintem jól vizsgáztak.
Az imdb pontozás sem azt tükrözi, hogy azonos lenne az általad említettekkel.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
De jót mosolyogtam. (face link)
-
S e t h
nagyúr
Ez a Blacklist érdekes koncepció, Spadert kedvelem, bár a kapcsolata kissé hajaz a Hannibal féle pszichopata és ügynöknő közötti kapcsolatra.
Dexter bentről vadászott a bűnözőkre, most egy külsős akarja ugyanezt csinálni, hát majd kiderül.
-
S e t h
nagyúr
válasz #54715584 #8195 üzenetére
Az előző évadban amikor a kormányzó egy fészerben Ricket okította, plusz Andrea nyűglődése a két tábor között sokkal jobban untatott mint ez a rész.
Én a sorozatot akkor kezdtem el nézni, amikor már ment a harmadik évad és sok helyen olvastam, hogy a második évad milyen gyenge lett, hát nekem konkrétan nagyon bejött, mert a Shane-nel való konfliktus ott csúcsra lett járatva, Hershelékről nem is beszélve.
Én azt hittem erősen kritikus leszek majd a sorozattal szemben, főleg azért mert olvastam a regényt is, de azóta inkább külön műként tekintek rájuk, mert igen erősen különböznek egymástól.
Nem nagyon gyártók koncepciókat, hogy mi lenne jó, mi lett volna jó, mert ebbe a posztapokaliptikus légkörbe nagyon sok minden belefér, egyéni preferencia, hogy ki mit vár esetleg jobban.Nekem anno kedven játékom volt a Fallout sorozat, szóval én most lubickolok a sorozat nyújtotta témában és nem keresem folytonosan a támadási felületeket, hogy most miért nevelnek disznót, termesztenek növényeket, miért ölnek kevesebbet stb,stb, ez mind mind a túlélésről szól.SPOILER- regény
Amúgy kapják be, Andrea egy igen baddass sniper lett a képregényben, itt meg elkurvították és kinyírták.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz mayday00 #8311 üzenetére
A képregény mentes a hálivúdi sablonoktól és emiatt logikusabb is a történetvezetése.
A sorozatban próbálják dramatizálni a történéseket,éppen ezért plusz a nézettség miatt lassabban halad a sztori, bár lehet ezt az mondatja velem, hogy én szeptemberben olvastam el az összes képregényt.
A két sztorivonal köszönőviszonyban sincs egymással, a tartalom még csak csak, de a kronológia sehol sem egyezik, erre jó példa a kormányzó esete, hát nem tudom mit akarnak vele a sorozatban, a regényben lezajlottak alapján a börtön megtámadásakor(előző évad vége) neki nem szöknie kellett volna.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz alratar #8324 üzenetére
Én vagyok akkora fan ,hogy nem bírtam kivárni a negyedik évadot, ezért elkezdtem a képregényeket, mert látni szerettem volna, hogy merre halad a történet és abszolút nem bántam meg.
Akik fanyalognak a sorozaton, azokat nem is nagyon értem.Semmi másról nem szól, mint a túlélésről és az bizony nem egyenlő azzal, hogy minden részben walkerek százait kell legyakni.
Nekem pl átjött az üzenete az első résznek, - SPOILER- ahol a farm ahol élünk képkockáit láthattuk, amikor próbálták megalapozni a jövőt azzal, hogy növényt termesztenek, állatot tenyésztenek, aztán persze beütött a ménkű.
Egyelőre Ricket nem tudom hová tenni, oké, hogy "visszajött", de a magatartása alapján még mindig nem 100-as, konkrétan tojt arra, hogy elkap-e vmit a disznóktól, vagy az ól égetése közben, kissé suicid még.Supnat-
végre egy olyan évad, ahol nincsenek töltelék részek, persze ez nem jelenti ,hogy nem is lesznek, viszont biztató, mert az első három rész még a főszálhoz kapcsolódik.
Mondjuk nem kell csodálkozni, szerintem nincs olyan entitás, amit ne nyírtak volna már ki legalább egyszer nyolc évad alatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
TWD
SPOILEREz vmi elképesztően gyenge lett.Az első fele Vészhelyzet zombifalván, a második része apa és fia arat, igazából semmi olyan amit eddig ne láttunk volna, a legvége pedig az ötlettelenség guiness rekordja, térjünk vissza az előző évadhoz, a sok birkának jó lesz az, ha nem halad a történet, már csak az hiányzik, hogy megjelenjen Shane,Lori és Merle.A sorozat mélypontja a mostani, fantáziátlan helybetopi.
-
S e t h
nagyúr
válasz Jhonny06 #9309 üzenetére
Konkrétan dexteri magasságokba emelkedett ez a befejezés, értve ezalatt azt a bizonyos véres kádas befejezést, remélem ezzel nem spoilerezve a Dextert még ezután nézni szándékozóknak.
Döbbenetes erejű befejezés lett, szerintem a következő és egyben utolsó évadban a főszereplőben végleg elszabadul az állat, nincs már mellette senki aki morálisan vissza tudná tartani, respect Sutternek.Egyébként látom páran mennyire kiakadtak másik fórumon, GOT óta nem csaptak ilyen magasra az indulatok,van aki ezek után nem is akarja már nézni a sorozatot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Integra #9494 üzenetére
Szó sincs sztárolásról, csak az öntelt, pökhendi megnyilvánulások miatti véleménynyilvánításról.Ha te elhiszed, hogy a monitor előtt töltött órák száma egyenesen arányos az életben megszerzett tapasztalattal és ezzel összefüggésben megszerezni kívánt azon előjoggal, hogy okoskodva osszál másokat, akkor ez szerintem nagyobb vicc, mint akár a BB.
-
S e t h
nagyúr
Ha vki beírja a keresőbe a humor szót, lassan több találat fog kijönni a BB-re, noha én humort nyomokban sem találtam benne, pláne nem az alsógatyás jelenetben, de ha vki szerint az a humor miatt volt, akkor többet vígjátékot sem kell néznie.
-
S e t h
nagyúr
Megfagyott bennem a fekália amikor megtudtam, hogy kaszálták a Justified-ot, erre kiderült benéztem, mivel még a mostanin kívül lesz egy és utána vége.
Egyébként keményen kezdett az új évad, több vér folyt az első részben, mint általában egy egész évad alatt.
Az erős storyline alapján azt mondom, egy sorozatnak hat évad szép teljesítmény és így nem fog szappanoperává szürkülni, mint a Supernatural, ahol minő meglepetés, a srácok megint különváltak.
Nem unalmas.Padalecki meg olyan arcokat vág, amikor kétségei vannak, mint az első hónapos színitanodás növendék.Persze hiszen evidens, hogy egy benne lakó angyal, egy természetfeletti szuperlény folyamatosan hezitál.
-
S e t h
nagyúr
El sem hiszem mennyit kellett várni egy klasszikus Piszkos Harry -Clint Eastwood szerű magányos farkasra, aki jobbára egyedül küzdve harcol az igazságért a maga sajátos eszközeivel.Azt hittem, hogy ez a stílus Clinttel fog kihalni, szerencsére a sorozat készítői ráéreztek erre a deficitre.
Sajnos nem tudtam jobban lelassítani a gifet, de mennyire kibaszottul baddass már ha így állsz oda négy felfegyverkezett gengszter elé, kettő mögötted már lebilincselve, és közben eligazítod a banda vezetőjét, miután az nyíltan megfenyegetett téged.
Raylan GivensThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest