Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
ja és szinte midnen sört lehet kapni a www.finnker.hu ba. ez a legolcsóbb hely hazánkban, lagalábbis én úgy tudom. ez kis és nagyker. van más pia is és az is nagyon olcsó
-
oceanearth
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
idáig rossz söröket ittál. a sör alapvetően jó csak az a baj, hogy ma a piacon rengeteg rossz van. midnenkinek más ízlik hiába ajánlok én neked egy PAULANER HEFE-WEISSBIER DUNKEL-T, vagy egy GRIMBERGEN DUNKEL-T ha neked nem izlik. alapból én például barna söröket szeretm. azon belül is van egy csomó, szűretlen búza barna, lager tipusú barna. nagyon szeretm még az ale-kat, mert azokban kevés a szénsav és nagyon szeretem a fekete sört(Guiness), amiben nincs szénsav és a habját rágni lehet. én azt ajánlom, hogy ki kell próbáéni őket. vagy elmész ide: www.crazycafe.hu ez egy kávézó ahol kb. 100 féle sör van. vagy elmész a www.finnker.hu ba ahol rengeteg sör van vagy 150 féle. és veszel azokból. igazándiból én azt ajánlom, hogy tendálódj egy típus felé, szín felé és az alapján válassz. nagyon sok finom sör van, például sztem a legjobb sör a grimbergen double dunkel, ami ahoz képest hogy 6,5-ös nagyon finom kicsit édeskés. midnenféleképp ajánlom, hogy kóstold meg. remélem segítettem. ha van valami kérdésed írj
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
1. Bulmer's(ír almás csak ott lehet kapni)
2. John Bull premier Ale
3. Grimbergen dunkel
4. Guiness
5. Paulaner Hefe-Weisbier Dunkel
és a borostyán tényleg jó sör
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest