Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kökény
üzenetére
Omnipollo oldaláról nem lenne kicsit drága? Mondjuk nem tudom, melyik ország mely tája felé töltöd napjaidat.
Ha esetleg Budapest környéke, akkor a https://www.beerside.hu/ oldaláról is tudsz jó omnipollókat jóáron (ahhoz képest, milyen drágák alapból ezek a sörök) beszerezni.És a lent felsorolt ipa-k java részének nem kell annyira frissnek lenniük mint egy egy Trilliumnak, bőven jók azok, amik a raktáron pihennek egy picit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kökény
üzenetére
veil / amunt szerintem ott mar nem talalsz, az ahogy nezem meg a mikkellernel, a hoptnal es a beerdomenal van. harom honapja futottam bele csapon es ugy egy hettel kesobb dobozzal, szoval az mar harom honapos. sajnos nem tudom mennyire oregedik jol.
a nebuchadnezzarnak majdnem mindegy, en kb az elso kezembe akadot szoktam levenni a polcrol es megbizhatoan mindig ugyanolyan jo (bar eleg gyorsan szokott porogni belole a keszlet).
ha egyebkent csak siman kivancsi vagy, hogy milyen az IIPAjuk, akkor en siman pl a csakajobol (vagy mashonnan, nem vagom epp hol van meg sved sor, de untappeden azt dobja ki elsonek locationre viccen kivul
) kiprobalnam a nebuchadnezzart ha mondjuk nem nagyon oreg. karaktere alapjan harom honaposan szerintem meg jonak kene lennie. ugyan untappd csak 3.96, nade magaban van 84000 unique checkinje es egy 7 eve piacon levo sorrol beszelunk, amit teljesen normalis hazibuliba ivosornek vinni es aztan uvegbol inni.a fatamorganat ahogy latom nagyon epp sehol nem kapni, csak svedeknel. mondjuk neipakent ugy, hogy ugyis kethetente leraboljak a boltban a teljes keszletet, ez nem biztos rossz taktika.
az omnipollo webshop igazabol inkabb elmebeteg imperial stout vonalon erdekes (meg neha souron), avagy a noa / perpetual / anniversary coward / agamemnon / original rocky road ice cream. meg lehet a marzipan float es a tefnut, de ezek nekem meg ernek

[CsuCsu]: a Mikkeller Weird Weather 0.3%at kostoltad mar? konkretan a drinkin in the sun neipa variansa, alkoholmentesen. teljesen szurrealis elmeny ahogy eladja magat minimum egy sessionnak testre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kiprobalnam a nebuchadnezzart ha mondjuk nem nagyon oreg. karaktere alapjan harom honaposan szerintem meg jonak kene lennie. ugyan untappd csak 3.96, nade magaban van 84000 unique checkinje es egy 7 eve piacon levo sorrol beszelunk, amit teljesen normalis hazibuliba ivosornek vinni es aztan uvegbol inni.