- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Nunder #15236 üzenetére
Nekem / szerintem az "eladásba" az is bele tud férni, hogy tőkét lehet bevonni, hatékonyságot és üzleti eredményt lehet javítani, meg lehet szabadulni "adminisztrációs terhektől", de meg lehet maradni szakmai vezetőként akár.
--
Ugyan én évek óta nem jártam már a Csakában (a Hopa meg egész egyszerűen nem tetszik), de az elvitathatatlan, hogy a "faszi" nagyon sokat tett az itthoni craft kultúráért. Sokaknak távlatokat nyitott, sokakat elindított valami addig ismeretlen úton, felfedezett és megismertetett olyan dolgokat (söröket, fődéket, eljárásokat), ami addig itthon rejtve volt, és sarkallta a pályán mozgókat (akár a versenytársakat is), hogy jobbak, ügyesebbek, többek legyenek. Évekkel ezelőtt gyakorlatilag (értsd helyesen) szakmailag megkerülhetetlen volt, mára nem tudom, hogy ez hogyan változott. Ha leradírozza magát a hazai craft pályáról, az hiányozni fog mindenkinek. Nekem is és sajnálni is fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest