- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Na, szuper, köszi, hogy megosztottad! Ismertem egyébként, mert gyakran járok mellette, de be még sosem mentem, arra ugyanis nem gondoltam, hogy sör is van.
Ez az üveg-visszaváltás meg tök jó, kár, hogy én is állandóan kidobáltam a belgákat, miután rájöttem, hogy sehol nem veszik vissza. De lehet, hogy náluk is csak akkor lehet, ha konkrétan ott vetted a sört, vagy legalább árusítanak olyan típust...
Na, mindegy, mindenesetre köszi még egyszer, akkor majd be fogok nézni, mert sokszor van olyan, hogy nincs itthon semmi tesztelésre érdemes, de azért nem szeretném megfosztani magam a finom ízektől sem, úgyhogy ilyenkor kénytelen-kelletlen veszek a Sparban vmit 800-ért (általában La Trappe Dubbel, meg Gulden Draak). Ezekben az esetekben jól fog jönni ez a bolt.
És egy kicsit más, de azért mégis idevág, hogy a héten is pont így voltam, benéztem a Tescóba, erre leesett az állam, amikor megláttam, hogy van náluk újdonságként Mort Subite Oude Gueuze. Meg mellette még egy málnás, meg egy kriek, de az annyira nem érdekel. Szóval az elsőből be is tettem egyet a kosárba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest