Új hozzászólás Aktív témák

• adster

tag

válasz Traxx #8607 üzenetére

Na, szuper, köszi, hogy megosztottad! Ismertem egyébként, mert gyakran járok mellette, de be még sosem mentem, arra ugyanis nem gondoltam, hogy sör is van.

Ez az üveg-visszaváltás meg tök jó, kár, hogy én is állandóan kidobáltam a belgákat, miután rájöttem, hogy sehol nem veszik vissza. De lehet, hogy náluk is csak akkor lehet, ha konkrétan ott vetted a sört, vagy legalább árusítanak olyan típust...

Na, mindegy, mindenesetre köszi még egyszer, akkor majd be fogok nézni, mert sokszor van olyan, hogy nincs itthon semmi tesztelésre érdemes, de azért nem szeretném megfosztani magam a finom ízektől sem, úgyhogy ilyenkor kénytelen-kelletlen veszek a Sparban vmit 800-ért (általában La Trappe Dubbel, meg Gulden Draak). Ezekben az esetekben jól fog jönni ez a bolt. ;)

És egy kicsit más, de azért mégis idevág, hogy a héten is pont így voltam, benéztem a Tescóba, erre leesett az állam, amikor megláttam, hogy van náluk újdonságként Mort Subite Oude Gueuze. Meg mellette még egy málnás, meg egy kriek, de az annyira nem érdekel. Szóval az elsőből be is tettem egyet a kosárba. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés