Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Telekom TV Mikrotikkel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
tag
Ha valami meg akarja venni, az ne most tegye, bevezetéskor a legmagasabb az ár. Lesz black friday, stb. Maradok az 1V 21:9 4k-nál. Nekem ez visszalépés. Nem vagyok üzemidő megszállott, nekem az 1V elég jó. Éppen a jobb felbontás és a karcsú arányok, egyedi design miatt vettem Sonyt. Ebből most 2-őt elvettek. A cikkíró elég zavarsan ír le dolgokat a beépített hangzásal kapcsolatban. Tudtommal semmi extra DAC-ot nem tette bele a Sony, mert akkor akkor azt nagy betűkkel kiírnák, mint annó az LG. A Qualcomm SOC beépített DAC-ját használják. Inkább további hangolásról lehet szó. A hangszórók frekvenciamenetéhez jobban hozzáhangolták a beállításokat. Kb EQ beállítás kategória, mint a HTC tette annó a Beats Audio beállításokkal. Esetleg egy másik Cirrus Logic erősítő chip-et tettek bele (ez nem DAC), de nem tartom valószínűnek. Inkább a korábbi 1V Cirrus chipjének beállítását finomították, meg a hangszórók rezonancia kamrájának geometiája is megváltozott, picit szélesebb lett, ezért faragtak rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest