- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Ha valami meg akarja venni, az ne most tegye, bevezetéskor a legmagasabb az ár. Lesz black friday, stb. Maradok az 1V 21:9 4k-nál. Nekem ez visszalépés. Nem vagyok üzemidő megszállott, nekem az 1V elég jó. Éppen a jobb felbontás és a karcsú arányok, egyedi design miatt vettem Sonyt. Ebből most 2-őt elvettek. A cikkíró elég zavarsan ír le dolgokat a beépített hangzásal kapcsolatban. Tudtommal semmi extra DAC-ot nem tette bele a Sony, mert akkor akkor azt nagy betűkkel kiírnák, mint annó az LG. A Qualcomm SOC beépített DAC-ját használják. Inkább további hangolásról lehet szó. A hangszórók frekvenciamenetéhez jobban hozzáhangolták a beállításokat. Kb EQ beállítás kategória, mint a HTC tette annó a Beats Audio beállításokkal. Esetleg egy másik Cirrus Logic erősítő chip-et tettek bele (ez nem DAC), de nem tartom valószínűnek. Inkább a korábbi 1V Cirrus chipjének beállítását finomították, meg a hangszórók rezonancia kamrájának geometiája is megváltozott, picit szélesebb lett, ezért faragtak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest