- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
NandorHUN #28286 üzenetére
Link [link] számora ez elkeserítő af enyire gyengén mozgó témánál.
Nemérted a lényeget az ftz adaptert használva nem az igazi az afc natív z obikkal kiváló
Ugyanez a duma volt a canonál is aztán mindkét márkánál sokan panaszkodtak hogy adapterel bizony nem olyan az afc mint natival.vhogy nálam nem igy rajzolt a z55
Én feldolgozott képeket néztem flickr.Ne érts félre frankó a z6/7 csak kicsit kapkodós volt ez a a nikontól és meg nem tudom érteni miért zárta a bajonettet mikor szükségük lenne a 3th partyra.
Na mindegy ne offoljuk szét a topikot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest