- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
+1 Szerintem is.
Ár / szenzor / fókuszsebesség / burst / méret / videó hatszögben nekem az A6000 adja ki a legjobban az igényeimet. Fuji túl drága, CaNikon túl nagy, M4/3 meg vagy lassabb fókusz, vagy gyengébb videóban, vagy drágább. Nem flame-et akarok, csak nekem ez adta ki a legjobban.Az olyan apróságokról meg nem is beszélve, hogy amikor asszonyka fotóz engem a géppel, rárakom neki a világ legautomatább módjára, és teljesen jó képeket csinál úgy is, ha a gépre van bízva kb minden.
Így még ő is élvezi, és jóváhagyja az újabb költéseketAmúgy, nekem sose volt tükrös gépem, de minap volt kezemben Canon tükrös gép. Az ott feature, hogy nem azt látom a keresőben, mint amilyen a kép lesz? Mármint, beltér, szülinap, a keresőben tök sötét volt minden, rokon mondta, hogy jó lesz az, lőjem, és visszanézve tényleg normális lett a kép, nem alulexpós. Ez így rendben van, ez ilyen? EVF-el nekem baromi szokatlan volt (tudom, jöhetnek a kövek, hogy én nem jártam ki a DSLR sulit)
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Apple notebookok
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest