-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz Pori91 #46576 üzenetére
Megnezted az auto power off setting-et?
Auto Power Off: This setting allows you to set the AVR to automatically switch to the Off mode after being in the Sleep mode for a predetermined time (1 – 8 hours) and switch to the Sleep mode after this amount of time if a source with an analog audio input or internal source (FM, AM, USB, iPod, Home Network, vTuner or DMR) is active. See Power Indicator/Power Button, on page 5, for more information.
Miutan kikapcsolod a TV-t es vele egyutt az erositot, utana kozvetlenul sem sikerul a TV bekapcsolasaval bekapcsolni az erositot?[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Pori91 #46538 üzenetére
Ha jol ertem:
1. Bekapcsolod a tevet, kulon az erositot es akkor TV az erositon keresztul adja a hangot, illetve megy a CEC-is, de automatikusan nem kapcsol be az erosito, amikor a TV-t bekapcsolod.
2. Kikapcsolod a TV-t es kikapcsol az erosito, nyilvan ilyenkor mukodik a CEC.TV-n tuti minden jol van beallitva? Bravia-sync, kimenet audiorendszer, stb. ?
Ilyet en anno egy LG TV - Onkyo erosito parossal tapasztaltam. Sajnos nem volt ra megoldas. Mintha az erosito teljesen elaludt volna es nem erzekelte volna a HDMI-n jovo bekapcsolo parancsot. Lehet ez van nalad is.
Esetleg ha tudod, akkor probald ki egy masik TV-vel/erositovel.
Sajnos tapasztalatom szerint ez a HDMI-CEC valamiert nem egy egzakt szabvany, igy ahany TV es erosito, annyifele implementacio
-
Begi
senior tag
válasz Celtis #45979 üzenetére
Koszi, ezzel en is tisztaban voltam, bocs ha felreertheto volt az iras. Csak ki akartam oket iktatni a kepbol, mert olvastam mar par anomaliarol, amit ezen funkciok okoztak. No de ugy nez ki hogy igazad volt, a "jelformatum" volt a megoldas. A tipp hogy a BD lejatszo es a TV lebeszelte a formatumot, amit az erosito nem ertett. Erdekes dolgok ezek
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz Celtis #45973 üzenetére
Ezt a reszet nem ertem en. Ha az erosito atkapcsol a jo bemenetre, marpedig ha a kepet atviszi, akkor at kene kapcsolnia, akkor a hangot miert nem szedi le?
Az az erzesem, hogy itt az ARC/CEC szol bele. Le kene tesztelni nelkuluk.
Amugy egyetertek, a CEC hasznos. Remelhetoleg sikerul belonie a dolgot es nem bukja el ezt a funkciot. -
Begi
senior tag
válasz kufirc #45957 üzenetére
Szia,
Kirpobaltad ugy, hogy csak BD -> erolkodo -> TV van csak osszekotve? TV-n/erolkodon kapcsold ki az ARC-ot, hatha az kavar be.
Nalam hasonlo a bekotes, csak nem BD lejatszo van, hanem kulso medialejatszo meg PS4.
Mikor BD lemezt jatszok le a PS4-en, akkor ertelemszeruen az erolkodo arra a bemenetre van kapcsolva, ahova a PS4 dugva vagyon. Gondolom nalad is ez a helyzet. Elmeletben ilyenkor az ARC max. arra jo, hogy az erolkodo hangerejet valtoztasd, hang ugyeben nem kellene hogy gondot okozzon.@blakey:
Ha jol ertettem pont arra kell neki az ARC, mint amit irtal. TV/PC hangja-t akarja az erolkodore kuldeni.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz kufirc #45955 üzenetére
Szia,
Pusztan talalgatok...
Szamomra nem egyertelmu, hogy az erositore van-e dugva a BD lejatszo vagy sem.
Ha igen, akkor a TV-nek nem sok koze van a hanghoz, ott valami erosito beallitas problema lesz.
Ha viszont ez egy BD lejatszo a PC-ben, akkor szvsz az a gond, hogy ARC-on nem viszi at a hangot. Ha atallitod a lejatszasnal a hangsavot sztereora, akkor mukodik?
Esetleg kiprobalhatod hogy kihuzol mindent es csak a BD lejatszo + erosito + TV-t kotod ossze.Kivancsisagbol, a PC-t miert nem az erositobe dugtad kozvetlenul?
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz excalibur36 #41619 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszt mindenkinek!
Ma megneztuk BestByte-ban es hat nem tudom. SD adasok eleg szornyen neztek ki rajta, mig a WE660B-n meg elviselheto kategoria volt. Akinek lesz, o foleg azt nez. (UPC).
Nalad mi a helyzet ilyen teren?P
-
Begi
senior tag
-
Begi
senior tag
válasz Don.Corleone #39774 üzenetére
Win10-ben van lehetoseg TV-re kuldeni a media fajlokat. (Legalabbis 50w829b-nel muxik)
Jobb klikk a fajlra es kuldes vagy valami ilyesmi opcio.A PC kepet nem tudom, esetleg valami 3rd party programmal, de meg sosem csinaltam kabel nelkul.
Hirtelen ezt talaltam: screen mirroring
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
válasz marlboromen #27127 üzenetére
Semmilyen? Sok van a kozelben?
Sajatodnal esetkleg az SSID tul hosszu, netalantan speci karaketerek vannak benne? -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Most hogy ismet akciosak a tavalyi TV-k, elgondolkodtam egy 55w7/8xx-en. Szerintetek mennyire lenne elorelepes egy 2015-ben vasarolt 50w805b-hez kepest az 5" meretbeli kulonbseget leszamitva?
Elore is koszonom a velemenyeket!
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
MM-ben mar itt az olimpia, csak rossz az akcios link, viszont a TV-knel jo ar van (10-15% engedmeny)...
-
Begi
senior tag
válasz B-L-A-C-K #15502 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor még próbálkozom. Esetleg ha valaki tudja a választ, akkor megköszönöm a segítséget.A következő kérdésem. Normális az, hogy a jobb és bal felső sarokban látunk egy-egy sötétebb foltot? Nem a zavaró kategória, de ha világos a kép, akkor ki lehet szúrni.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy MM webshopban vásárolt Sony KDL50W805B. Valahogy ki kéne deriteni, hogy ez egy teljesen új Tv, vagy esetleg kiállított darab ( olvastam itt hogy mostanában szórják ki a maradékot ). Van erre lehetőség?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Begi
senior tag
válasz Dragbajnok #681 üzenetére
Azért, mert a Sony nem fizetett az NTFS fájlrendszerért. Mókolt ntfs-t meg nem raknak a lejátszóba. Igy csak FAT-ot tud kezelni. A DLNA viszont elfedi a fájlrendszert.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Egy 40HX750 / 850 ( még nem eldöntött) néztem ki.
A TV a hálóban a falra lenne szerelve. Ezügyben kérném tanácsotokat. Mivel kb. 30-40cm hely van a fal és az ágy között ezért fontos hogy minél inkább rásimuljon a TV a falra, mivel ott járunk el. Esetleg akinek falra van szerelve megtudná mondani, hogy mennyire áll ki a falból a TV?
Adatlap alapján a 750-es 5,9cm, mig a 850-es 4cm mély. Ehhez kb. mennyit ad hozzá a fali konzol?
Vagy esetleg közvetlenül fel lehet fúrni a falra?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest