Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Lassan két hete nézegetek Tv-ket, de nem tudok dönteni.
55"-60"-ba keresek, 3-4 m-ről néznék.
40%-ban Mindig TV nézésére, 40%-ban HD filmek nézésére, 20%-ban 3D mesék (gyerekeknek).Szerintetek elég az 55"? Rábeszélnétek a 55W829-re? Eddig LG párti voltam, de ez a Sony is tetszik.
Köszi
-
senior tag
Media Markt-ban kapható 55W805B-t érdemes megvenni?
elolvastam a különbségeket 400hz/800hz de árban sokkal barátibb lenne, mint a 828, főleg, hogy annak felvitték az árát.
Mennyit számít ez a 400/800hz? gondolom a panel is más.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Köszi!
MM-ban holnaputánig Digis -10% van, ami jelen esetben 31 rugó. -
senior tag
Na hosszú hetek vívódása után az LG 60LB650V és a SONY KDL-60W855B harcából a Sony került ki győztesen, ma lefoglaltam egyet.
Mondjátok, hogy jól döntöttemKöszi mindenkinek, akik infókkal segítettek!
-
senior tag
válasz daniel2121 #11056 üzenetére
Köszi, már itthon is van a kicsike, csak még helyet kell neki csinálni a nappaliban
-
senior tag
Sziasztok!
Végre ma beüzemeltem a 60W855B-t Egy álom, hihetetlen a képminőség egy LG után
Még ismerkedek vele, de normális az, hogy leírást nem mellékeltek hozzá? Volt egy Quick install, meg egy referencia könyv, de ez alapján egy halandó mit csinál vele otthon?
Nekem annyira nem hiányzik, de egy "Mari" néni hogy kezdene hozzá a Tv-zéshez? -
senior tag
Sziasztok!
Most este frissült a Sony60W855 tv-m.
Másnál is?
Lehet tudni mi fejlődött?Köszi
-
senior tag
Sziasztok!
Egy Sony KDL-60W855B TV-m van.
Már összevissza voltak a csatornák, gondoltam újrahangolom a tv-t (DVB-C).
Újrahangolás után kiexportáltam egy pendrive-ra a csatornalistát, melyet a SonyEditor szoftverrel sorba is raktam, és visszaexportáltam a tv-be. A csatornalista a helyére is került, DE
- azóta nincs EPG (nem írja ki a műsor címét, stb)
- olyan érzésem van, mintha kikapcsoláskor nem kapcsolna ki a TV, visszakapcsoláskor szinte azonnal van kép, működik minden funkció (eddig volt egy kattanó kis hang ki-bekapcsoláskor, bekapcsolás után kellet várni kb 30mpet, mire működtek a tv funkciói)Mi lehet a baj?
Nagyon köszi a tippeket (már a konnektorból is kihúztam, de nem segített)
-
senior tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy az ARC funkció szinte egyik napról a másikra megszűnt működni A HDMI vezérlés működik, de a Tv hangja nem jelenik meg az erősítőn, kommunikációs hibát ír ki a TV.
Az erősítő már megjárta a szervizt, de azzal minden ok.
Ez egy Sony 60W855B Tv.
Találkozott már valaki ilyen problémával? A Sony fórumon találtam bejegyzéseket, de az ott leírtak nekem nem hoztak megoldástKöszönöm
-
senior tag
Sziasztok!
65"-os TV-t szeretnék venni, visszaolvasva a topikban, tényleg jobb vétel a Panasonic mint a Sony???A Sony KD65XD8505BAEP néztem ki, de a PanasonicTX-65DX750E itt is dicsértétek
Mind a kettő egy árban van most kb, szóval nehéz döntés.
Köszönöm a segítséget!
-
senior tag
Köszi a választ!
Íveltet semmikép se szeretnék, nem is tetszik és ha többen ülünk elé, akkor inkább hátrány az ív szerintem.
Az XD 93 az jóval drágább sajna.Nehéz döntés. Panaban van 3D, de azt sose használnám. Tehát az nem előny. De ha annyival jobb a VA panel mint az IPS, akkor a Pana felé libben a mérleg.
-
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek Digi digitális TV előfizetése Sony Tv-vel használva? (nem set top box-al)
Hogy lehet esetleg Sony Tv-n a behangolást úgy elvégezni, hogy a szolgáltatói programsorrendet megtartsa a Tv?Van itthon Lg, Samsung Tv is, azok tökéletesen hozzák a programsorrendet, a Sony meg full összekavarja.
Próbáltam kézzel is a 378-as frekin, 6900 rate-el (a Digi itt adja a programlistát), de akkor is az a sorrend lesz, mint a teljes keresésnél.
Köszönöm ha van ötletetek.
-
senior tag
válasz Csaba No. 1 #46443 üzenetére
Közben megvan a megoldás.
A Sony Tv-n románra kell állitani a régiót, és akkor szépen sorbarendezi az adokat, ahogy a digi központ berendezi.@Csaba No. 1
Igen, minden Tv saját kedve szerint rendez. De évek óta a szolgáltatók is tudnak rendezni, ilyenkor az adók sorrendje központilag állitódik, valamennyire logikusan. Igy legalább minden tv-n egyforma lesz -
senior tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy 3 éves 60"-os KDL-60w855b +D Ful Led Tv?
SpecifikacioJól járok minőségben, ha lecserélem egy 65XF9005-re?
Köszönöm
-
senior tag
válasz salapp #46502 üzenetére
Szia!
A vevő az biztos, tökre örült, hogy nem léptem vissza
Euronics-ban még sose vettem semmit. Volt 1 bemutató darab az üzletben, de volt nekik 1 bontatlan a központi raktárban, így megeskdtem őket, hogy azt küldjék a futárral, mert csak azt veszem át.
Hát majd meglátjuk, remélem minden rendben lesz. -
senior tag
-
senior tag
válasz blakey #46572 üzenetére
Nagyon köszi mindenkinek!
Igen, én is erre jutottam, annyi, hogy a meglévő (és bútorba befűzött) scart kábel miatt kell még egy scart mama-mama toldó.
Bár az eladó esküdözött a boltban, hogy a Sony még a mai napig megtartotta a scart csatikat a tv-ken, de nem hogy a scart-ot nem tartotta meg, még ezt az adapterkábelt se adja.
Mindegy megoldható, csak sok átalakítással.Köszi.
-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis Sony 65XF9005 elgondolkodás:
Alapvetően jó a TV, a képe csodálatos, Android kezelhető. A TV kábelesen csatlakozik a hálózathoz, van rajta egy NAS és egy HTPC is, mindkettő DLNA-val.
Ezen a hálón wifivel már van egy ideje egy LG 4K Tv is, szóval már van tapasztalatom, az LG wifin bármilyen 4K tartalmat tökéletesen lejátszik, akár DLNA, akár YT a forrás.Na és itt jön a Sony, ami 3x annyiba kerül mint az LG, és a DLNA-n tárolt 4K filmek döcögnek, szaggatnak, stb. Próbáltam a gyári belső lejátszóval, töltöttem le VLC-t is. Olyan mintha egy régi pc-n akarnék 4K-t nézni, vagyis nem akarok, mert így nézhetetlen. Bárkinek bármi ötlete?
Meglévő XF9005 tulajoktól kérdezném:
- a főmenüt lehet valahogy testreszabni?
- ha egy bemenetnél (pl TV) szépen beállítom a képernyőbeállításokat, azt le lehet valahogy örökíteni a többi bemenetre? (LG-nél ez is 1 gombnyomás)
- a távon az APPS gomb behoz 5db Sony alkalmazást, amik persze semmire se jók, de erre tényleg elhasználtak egy gombot??? ami appok meg kellenek, azok meg elvannak dugva
- adatfolyam stream amit erőltet a TV, az maga a google filmek. pffff, ez is gáz
- melyik 4K HDR típust szereti a TV? Mire figyeljek?Szóval egyenlőre nem dobtam hátast az LG 4K HDR képe is brutál jó, és egyenlőre számomra az LG 100x felhasználóbarátabb, gyorsabb, 4k 60fps HDR-t zökkenés nélkül viszi, de azért bízom, hogy lesz ez az érzés jobb is a Sonyval.
Minden infót, tippet szívesen fogadok
Nagyon köszi
-
senior tag
válasz hakos1987 #46590 üzenetére
Szia!
Ez komoly, hogy nem gigabites a TV Lan portja 2019 (2018)-ban??? Ezt el se hiszem, de biztos igazad van. Akkor átrakom wifire, az AC-s Unifi.
Én egy Syno DS416-ot használok Raid5-ben, de akkor itt lehet valóban a 100Mbites lan port a ludas, ezt álmomba se gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Túra és kirándulás topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa