Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz atiska007 #46744 üzenetére
Bármelyik Sony üzletben köthető, de írsz nekik egy mailt, hogy mit szeretnél és milyen készülékről van szó és megírják, hogy mennyi lenne és mit kérnek. Emailben is elintézhető, pl. írsz a Sony Központi Szalonnak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Celtis
veterán
válasz atiska007 #46874 üzenetére
Az nem dead hanem stuck green pixelhalom, de mindegy
Így cégen belül el fogják adni valakinek kedvezményes áron, aki kicsit szívni fog, hacsak visszavételnél ki nem próbálják. Viszont igazat kell adjak neked, ha inkorrektül járnak el, akkor neked sem kell az orrukra kötni, hogy pontosan miért álltál el. -
-
Chuky85
újonc
válasz atiska007 #47117 üzenetére
Meggyőztetek Celtis-szel együtt, mindkettőtöknek köszönöm!
Nekem is vannak aggályaim, hogy valóban kapnak-e még. Júli 9-én még az volt kiírva, hogy 'Kifutó termék. Ha elfogy nem érkezik újabb készlet'. Másnap reggel már nem kapható, gyorsan hívtam is Őket. Állítólag a srác látta a rendelési lapon, hogy be van rendelve újabb készlet. Ami viszont még szemet szúrt, hogy az 55"-os viszont eltűnt a webshop-ról júli 10-re, úgy, hogy arra meg azt írták előtte nap, hogy újabb készlet várható.
Na mindegy... én bízom azért.
A hűségszerződés nem gond, mert azt aláírtam még amikor vettem a tv-t. Megerősítést is kaptam, hogy a csere készüléket is akciósan kapom
Köszi még egyszer mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest