- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Notepad++
- Mindent a StreamSharkról!
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz blakey #25181 üzenetére
Értem, pedig neked jó volna, külső lejátszón sokkal jobb lenne a 3D
(#25183) junior11 Kezdek én is elfele fajulni tegnap ezt nézegettem, jövőre biztos még olcsóbb lenne. [link] [link]
Azért ezt már körbeszagolgatnám. Távirányítója, menü gyorsasága hmmm kontrasztaránya is brutál jó.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
(#25146) PrinceHerceg
(#25147) junior11 Az Androidhoz érteni kell, Pl milyen appok vannak a tv-n? Néha telón is szokott gubanc lenni. Fossák össze magukat összeakadnak a dolgok, vagy csak egyszerűen nem tetszik neki egy applikáció akkor takarítani kell.
Nekem 2.5 hónapja van meg a tv de egyet nem köhögött még.A telefonommal sincs soha gond, míg az ismerősök állandóan fikázzák mennyire szarok az androidos telefonok, közbe meg user hülye hozzá, átkozzák mert állandóan fagy, gyorsan merül stb.
-
K Norbi
addikt
válasz varadigabor #25141 üzenetére
Hányas szoftver van fent? Help gomb, bal oldalt lesz.
-
K Norbi
addikt
(#25006) tuta1975 A legjobbak!
(#25010) dualcore Bizony bizony elsők vagyunk Tegnap jó kis vihar volt..
(#25022) petya2012 Mennyire vészesen világít be?(#25033) dualcore Apropó-- BLACK fórumtársról tud valaki valamit. Nagyon el van tűnve. VW prohardveren aktív [link] biztos a tv téma neki már unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz tuta1975 #24986 üzenetére
Köszi! De előtte remélem megzavartad a tv-t egy jó Full HD filmmel kb 30 percet.
Aztán teszt képek, mert nekem is ilyen az első 30 percbe a fekete, aztán sony logó felet 2 halvány folt előjön.
De nem foglalkoztam vele eddig mert tv nézés közbe semennyire nem zavaró!
Tegnap néztem este filmet, baszott jó kép ebbe a sony tv be! Iszonyat kontrasztos a kép.
Tetszik nagyon.(#24997) tuta1975 Nekem végül a Normal beállítás jött be, azt finomítottam oszt kész
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz kets520 #24961 üzenetére
Hát esetleg 6.0 Mályvacukorral változhat a discover menü, de nem sok esély látok rá.
Más: Ma voltak nálunk vendégek, és a tv buzi rokonomnak megmutattam mit tud a sony
Ennyit mondott! Neki is ilyen tv kell! "Márkát direkt nem írok" neki milyen van.
Sokszor elgondolkozom hogy a Sony tényleg ennyire jó?? -
K Norbi
addikt
Tegnap megnéztem pár filmet a tv-n végül ezek a beállítások tetszettek a legjobban ha valakit érdekel Kép/Hang beállításom. [link]
(#24958) magyarfilm Adjon isten! Maga még él??
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
(#24943) Lauda
(#24944) blakey Köszönöm!(#24945) LógaGéza Inkább kihúzom az a biztos
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Kérdés: ha jön egy jó kis vihar, áramtalanítom a tv-t.
Viszont parabola és mindig tv koax kábel bedugva marad, na most ha a villám belecsapna az antennába vagy mellé pl a kéménybe. Gondolom jönne a koaxon valami áram. Érdemes kihúzni a koaxot a tv ből?"Mostanában ez a legújabb félelmem" Tegnap is dörgött olyanokat.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz no01ricsi #24932 üzenetére
kdl-50W755C [link]
W756 ezüst keretes. Meg a talpa króm. [link] Keret talp kivételél teljesen egyformák.hmmm ahogy látom a sonycity akcióz!
Nemrég beszéltem egy boltossal azt mondta Sony azért is használja az Androidit mert ez tudja a legjobban meghajtani a dolgokat a tv-n. Pl más márkáknál azért lassabb a platform meg szarabb a képfeldolgozás stb mert egyszerűen nincs egy olyan jó az rendszer ami megbírná hajtani!
Ebben van igazság! Azt mondta ő az Androidba látja a jövőt a többi.....[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz KoVee84 #24927 üzenetére
Kikapcsolt / altatott állapotból kellett kiadni a következő kombinációt a távirányítóról:
I+ gomb (csatornainformáció)
5-ös számbillentyű
hangerő le
power gomb3D bekapcsolás [link]
Kilépni a szerviz menüből hosszan nyomva tartani a Be/Ki gombot a távon.
Illetve, ha bekapcsolom a 3D-t a szervizmenüben utána is rendesen fogok tudni fw-t frissíteni? Nem kavar be?
Ők tudni fogják.
gadjoe66 hegylako01 [link][ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz PrinceHerceg #24919 üzenetére
Az meg micsoda?? Olyan mint a Hustler?
-
K Norbi
addikt
A sony nak a legjobb a mozgásmegjelenítése én normalon használom, de semmilyen szappanopera mozgást nem tapasztalok. Lehet egyénit is választani és finoman ráállítani, ha teljesen kikapcsolom bizonyos mozgásoknál mintha akadozva mozogna a kép. Nem szép egyenletes.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
válasz blakey #24723 üzenetére
Mozinak van egy feelingje pl vígjáték, valamelyik elkezd nevetni "érdekesen" akkor szakad a többi is.
Cinema Citynek vannak jó termei, Star wars 3D, Batman vs Superman, nagyon tetszett.
Mikor teli a terem jobban veretik a cuccot, seggem alatt remeg a szék, meg poprcon rezeg a kezembe az már jó! Tv-vel meg házimozival nem lehet összehasonlítani a mozit másabb beülsz a baszott nagy vászon elé.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Nekem semmilyen nincs, én kértem kölcsön a Samsung fan haveroktól szemüveget, csak próbálgatni nálam van már amióta a tv-t megvettem. Persze összesen 3x ha használtam.
Nem tudom Sony val jobb lenne a a kép. Elvileg mind kettő ugyan olyan aktívok.
Mint pl ahogy bármilyen passzív szemüvege is jó moziba, és fordítva.Sony gyári szemüvege kibaszott drága 18.000Ft és tán 1 darab!
Nem is tudom van e valakinek ilyen a fórumról.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Kontraszt maxra, fényerő 40, Speciális kontraszt KI sötét részek beállítása KI.
Járasd fél órát aztán látható lesz. "este"
3D be a Avatart nézd meg. Vagy tűzgyűrű. Nem mindegyik film olyan jó 3D be, jurassic park nálam szinte semmi. De az avator nagyon király volt.Milyen 3D- szemüveget vettél végül?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
sony felirat felett pont az ott levo ledeknek a fenyei,
Ha a sötét részek beállítás közepes, sokat javul a foltok látványa, speciális kontrasztjavítás közepes, akkor teljesen eltűnik. Tv sötét részeknél még jobban besötétíti a képet és semmi nem látszik belőle.
Csak kicsit zavaró hogy a tv beavatkozik és tekergeti a kontrasztot.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
(#24679) Joshi (#24680) blakey [link]
-
K Norbi
addikt
Pontosan! nem kell nézegetni meg méregetni
IPS VA szar mindkettő hehe
majd a QLED(#24672) blakey
Ez azért lehetséges, mert VA panelből többféle van, ha a tiéd pl. oldalról veszít a színekből az nem jelenti azt, hogy nála is, az egy másik tv sőt más modell is.
Nem elég szerencsétlen vásárlóknak, a pixel hiba, Banding, dse, clouding, már ez is?!!
Veszek egy tv-t és másnak jobb a betekintési szöge?? Wáááááááá ez az LCD tv kazánra velük!![ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz PrinceHerceg #24668 üzenetére
Pedig borzalom a betekintési szög, kell figyelni nagyon, de már akkor is veszít a kontrasztól ha az oldalsó kerettel szembe ülsz.
Onnan lessél be a tv közepéhez látni fogod hogy romlik egy hangyányit.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Igen csak annak törli amibe épp vagy, film üzemmód egyébként mit csinál? Én még nem jöttem rá
(#24626) blakey Köszi, akkor átveszem tisztára és adok rá fényerőt.
Egyébként jobb lesz a mozgás ha villogtatja a ledeket a tv?(#24631) radi8tor Írni írja, de különbséget nem látok filmnézés közbe.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
blakey a mozgásnál ugye te a tisztád használod? Mikor elsötétül a panel, villogatja a ledeket ugye? BFI nek hívják? Működik True cinema, és Normal alatt is?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz tuta1975 #24579 üzenetére
Szerintem várd meg a hétvégét, lesznek még akciók a mediaba is, múlthéten a sony központiszalonba 247.000Ft volt [link]
De ha most akarsz venni akkor extreme digital, emagtól én tv-t nem vennék.
Körülményes lenne egy csere, vagy ha lesz vele valami, pixel hiba stb.Szerintem a központiszalon a legjobb választás ha bármi van 1 pixel hiba, szó nélkül cserélik.
Küldik érte a futárt viszik a régit, küldik az újat. Nagyon korrektek! Hátha hétvégére akcióznak.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz tuta1975 #24575 üzenetére
Szerintem a drágábbat (#20855) nismoka
És jelen pillanatban a 3d-s még olcsóbb is. Akkor meg pláne.
Tőlem szerintem senki nem utálja jobban a 3D-t mégis ilyet vettem, hébe hóba látványosabb filmeket 3D be nézek. Az már más hogy a film után mint a mérgezett egér megyek össze vissza. Fáj a fejem, a szemem. Minden bajom[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
(#24570) Jim-X
(#24571) Lauda
Nem nem.. csak pár gyerek kell, és adni nekik egy fekete filctollt.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Az extreme digital is rákapcsolt [link]
(#24564) Joshi Bizony megéri!!
(#24565) radi8tor OTA-n elszokott tartani egy darabig 30-40 perc is lehet, én pendrive ról frissítettem, 13 Perc se volt. v3.473 Persze minden szoftverfrissítés után nyomok egy gyári beállítást.
6.0 Mályva cukornál pedig kötelező lesz.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Jogos! Igen sajnos nem foglalkoznak vele, leszarják Hallottam én is pár helyről hogy bánnak a csomagokkal, de futáros mesélt nekem is szaftos történeket, meg a műszaki boltba dolgozó haver, hogy pakoljuk ki az árut ők is.
Nekem az első tv-t ilyennel hozták [link] fektetve volt betéve rajta sok sok tv, mikor megláttam! Egyszer csak hallom hogy szitkozódik óóó hogy basszák meg a tiéd középen vanNézem rajta vagy 5 darab 50" tv lool mondom neki, nem baj hogy nyomja a többi? áááá semmi bajuk!
Front része lefele nézett, hát mondom ilyen nyomás alatt biztos örült neki a tv mikor belepukkantál nagyobb döccenőkbe. Át sem akartam venni, elkezdtem cigánykodni Mire a futár belement hogy vigyük be a házba bontsuk ki, tuti nincs semmi baja. Egyébként tényleg nem volt baja, csak na.
Azóta tv ket magam szállítom. Elég ha előtte meggyilkolják.(#24495) antistati Nem bizony! Ott a dobozán [link] Törékeny, csak állítva szállítható stb.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz nismoka #24484 üzenetére
De jobb ha nem látta az előtte lévő szállításokat.
Sony köszpontiba, meg a Mediaba csak normálisan szállítják. Nekem az áll rajta hogy Sony Magyarországi fiók telepe küldte a medianak. Sony meg csak normális szállítja, vagy tévedek?
Ha tudsz valamit, vagy láttál dolgokat, megoszthatod ne tartsd magadba(#24483) Jim-X
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #24390 üzenetére
Miket nem tudsz te
(#24391) blakey
Valakinek pedig fel kellesz áldoznia magát, és ki kell próbálnia[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Richvargas #24379 üzenetére
Inkább ez ajánlott.
W755C Fekete keret panel frissítés sebesség 100Hz mozgás javítás 800Hz
W756C Ezüst keret 100Hz/800Hz
[link]WD 755 fekete keret 50Hz/ 200Hz
WD 757 ezüst keret 50Hz/ 400Hz
[link]De ha veszel akkor mindenképp egy 50" főleg ha jó áron lesz, jönnek az Olimpia akciók.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Dareiosss #24372 üzenetére
Már én sem
Lg 49UF850V IPS kontraszt 798: 1 betekintési szög 36 fok.
Sony KDL-50W805C VA kontraszt 4233: 1 betekintési szög 20 fok.
Látni a különbséget egyébként főleg este! Mondják hogy este este, de télen már 16h kor sötétedik.
Ahogy szokja a szemem a VA-t és volt szerencsém a múlt héten egy IPS-t megnézni.
Egyből láttam a különbségeket, eleinte nem nagyon láttam semmi különbséget egyformán jó volt mind kettő.Feketéről nem is beszélve ami az alapja a jó képnek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Hétvégén szerintem ismét akció aug-7 olimpia nyitóünnepség, aug 21-ig fog tartani ez idő között tuti lesznek jó akciók.
(#24346) Atesz 666 Nem kifutó gyártják folyamatosan.
De ha venni akarsz és jó áron akkor Olimpia alatt vedd, a Media Markt lehet akcióz olyat csak nézünk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest