Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz Balkezes #8643 üzenetére
Na ezen kérdésen még egy hete én is rengeteget agyaltam, most itt vagyok a Sony topicban.
Ha a látvány az elsődleges, -és miért ne az lenne?-, akkor az döntsön, hogy melyik paneltípus rokonszenvesebb számodra. A Sony VA, a Panasonic IPS paneles.
A 3D-je mindkettőnek passzív, abban sok különbség nem lehet.
A 42W429B-ben a nagyobb testvéreivel ellentétben nincs (vagy ha van, akkor nem szabályozható, és igazából semmi eredményét sem látni) semmilyen interpolációs technika, míg a Panában igen, tehát, ha számít jobb mozgásfelbontás cserébe némi szappanopera hatásért, akkor a Pana a nyerő. A szolgáltatásai a két TV-nek nagyjából pariban vannak. A Pana viszont 2 tuneres, ha jól látom.Az AS750E-ről valóban nem találni teszteket, viszont a specifikációk alapján nem nagyon tér az AS650E-től, arról van egy-két teszt netszerte, nem dicsérték agyon.
És akkor, hogy a Sony mellett érveljek.
Egy hete van meg a TV, előtte egy U20-as Panasonic plazmát bambultam négy évig, és két hétig járt nálam egy IPS paneles LG is, ennyi összehasonlítási alapom van.Nagyon szép természetes, nem túl élénk színei vannak. Az LCD-hez mérten magas kontrasztaránynak köszönhetően, mély a fekete, részletgazdagok a sötét árnyalatok, és nagyon jó a kép dinamikája.
Az LCD-k magasabb fényereje miatt, a plazmával ellentétben erős nappali fényben is élvezhető a kép, míg az LG-vel szemben sötétben nézve vitte a pálmát.
A felbontásjavító xReality engine SD és gyengébb minőségű HD forrás esetén elég szépen javít a képminőségen, mellékhatások nélkül.De ellene is lehet felhozni ezt-azt:
A betekintési szögek tényleg nem jók, gyorsan fakulnak színei, amint elkezded nem szemből nézni.
Rossz a mozgásfelbontása, és az egyetlen képjavító, ami ezen segíthetne a LED mozgásjavítás nevű borzalom, teljesen használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Politika
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.