- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
laci6600GT
tag
-
copperhead
aktív tag
-
jakewyler
senior tag
-
laci6600GT
tag
-
laci6600GT
tag
-
copperhead
aktív tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
akkor ezé mert én mindíg bekapcsolom a makrót és akarnék zoomolni de elhomolyosodik a kép,de mostmár tudom, azt hittem csak nálam van így,de megnyugotam.

Amúgy a gépen lehet érezni ,hogy ha egy kicsit megnyomom a tetejét hogy nem egy erős anyagból van,szal ha leejtem tuti széttörik
,de nagyon vigyázok rá 
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
-
jakewyler
senior tag
valszeg a w50 veszem a nagyobb,szebb lcd miatt.
De áruld már el h az aksijával teljesen föltöltve hány képet tudsz csinálni???
csak azé mert a sony.hu-n úgy van hogy a w30 80perc és 160felvétel,de viszont a w50 meg 195perc és 300felvétel holott pedig a nagyobb képernyő miatt többet kéne enni a w50-nek szal nem értem
ja van képem a w30 meg a w50-ről és az va a w30-on ,hogy 400/200kép a w50-en meg az hogy 390/195 kép.
Szal mond el a véleményed az aksiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?