Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
bianca3
tag
Szia!
Nekem egy sony dsc w30-am van. Már három éve nyúzom és nagyon jó

de most utólag fura dolgokat csinált......

mozgóképeket is szeretek vele készíteni, mert a mikrofon felvétele egy ismim szerint cd minőség

ez most is így van, de a kép időközönként behomályosodik és kis idő múlva visszatér magához. Ezt miért csinálja?
Meghibásodott?Mit csináljak, vigyem szervízbe vagy kuka

HELP ME. Plííííz!!!
Bia
-
jakewyler
senior tag
UP topic kihalt,
Lassan 1,5 éve hibátlanul működik w50-es készülékem
-
C_hris
tag
Sziasztok!
A W30-asomnak az lcd kijelzője összetört, szerintetek lehet cserélni benne a panelt és kb. milyen áron lehet?
Köszi
Chris -
G.A.
aktív tag
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy egy DSC-W200as megér szerintetek 84e-107e-ret? Jobb lenne ha mihamarabb jönne egy két válasz. plz -
jakewyler
senior tag
Nem tudjátok, hogy lehet gépről másolni a fényképezőre? Egy filmet szerettem volna rátenni,de nem engedi, írásvédelem miatt...

-
rhonin
senior tag
jah jó kis gépek ezek én is szerettem az enyém (W50) csak hát megbeteedett egy kicsit. (beragadt az optika aztán se ki se be)
valszeg az lesz hogy elpasszolom valakinek mert eléggé húzos megcsináltatnimeg ha csak felküldöm pestre és csak egy árajánlatot kérek hogy mennyibe csinálják meg akkor is fizetnem kell 5k-t. Durva
ugyhogy valseg másik gép lesz belőle valamikor. tényleg a W70-es miben különbözik az 50-estől??? én csak annyi különbséget fedeztem fel hogy a 70-es az 7megapixeles. ja meg nagyobb a beépíttt memje. ha van más is akkor valaki világosítson fel. 
-
sztikac
őstag
Hi. Én kb. 3 hónapja vettem egy Sony DSC-W30-at. Éppen valami kis méretű gépet kerestem amikor megláttam az egyik elektronikai áruház polcán, valahogy rögtön megtetszett a dizájn (na meg az ára is egész jó volt), mondom úgy se tudok sokat a fotózásról tehát a tudásom kb. abban merül ki hogy az ultra-gagyit ki tudom szűrni, úgyhogy megveszem. Hát mit mondjak nem bántam meg, mikor gépen megláttam az első képeket leesett az állam
A képek elkészítésére kb annyi gondot fordítok hogy mindent beállítok automatára aztán nyomom az exponáló gombot, ehhez képest 10 képből 1, max. 2 nem szokott sikerülni (nem csak az én véleményem, mások szerint is így van). Több ismerősnek is ajánlottam már a gépet, eddig senki nem panaszkodott... -
rhonin
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
és kb. mennyire számítsak cakunpakk, szerelés, órabér minden..??

-
rhonin
senior tag
szevasztok! nekem is egy sony w50-es fényképezőm van. ezideig semmi gondom nem volt vele tette a dolgát meg minden. aztán valami folytán tegnap be akartam kapcsoli és a bekapcsolás után nem tolta ki az optikát hanem meegakadt felénél és utána se be se ki.
na és amikor bekapcsolom akkor innen a felétől rángatja mintha a mechanikája ki akarná tolni de valami nem engedi. garancia már tudtommal nincs mert már 1éves és 1hónapos a készülék. másnak nem volt ilyen gondja??? valaki segítsen mert nincs kedvem 5-10-ezreket fizetni a szervizben.
kösz előre is. szevasztok. -
Dzsolo
senior tag
Tegnap délután bevittem a gépem a szervizbe mert a korábban leirt hiba idegesitett. A csávó aki elvette egyből vágta miröl van szó, megkocogtatta a gombot és pörgött is magátol a menü
jövő7re kész elvileg 
-
zip
tag
háhá megfejtetteeeem!
nem kell már a segítség!
csáo -
zip
tag
Hali!
Segítséget kérek! most vettem egy ilyen W50-est, nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont akárhogy is ügyeskedek, nem találom azt a menüpontot, ahol a képméretet (1-2-4-6stb mega) lehet állítani. Írjátok már meg kééérlek, hogy hogyan kell. Válaszokat a zip_@freemail.hu-ra szívesen fogadnék. Tényleg köszi
hali -
Hydra SR
addikt
válasz
Ribizli1
üzenetére
xD kártyáknál hallottam valami olyat, hogy az Olympus gépek csak Olympus xD-vel hajlandóak panorámaképet készíteni (ezt nem is értem, csak hallottam) de eddig ez a legdurvább márkafüggés amiről értesültem. Baja biztosan nem lesz attól, hogy nem Sony.
A márkáról annyit, hogy nekem van egy Fuji és egy Olympus xD kártyám, a Fujit a Toshiba gyártotta, az Olympust meg a Samsung
Szóval: szerintem nem szenvedsz hátrányt semmilyen téren
[Szerkesztve] -
Ribizli1
csendes tag
sziasztok,
szerelmemhez (dsc w50) ma kaptam egy sandisc memory stick pro duo 1 gigás memóriakártyát. abszolút laikusként kérdezem, hogy azért mert nem sony a memória kártya, van-e félnivalóm? ugye nem befolyásolja negatívan a gépem működését?
egyébként nagyon szuper szerkezet, gyors, egyszerű használni szép képeket csinál és még sosem hagyott cserben, pedig eddig csak a belső memóriával nyomultam!
köszi a véleményeket előre is! -
T Sanyi
csendes tag
válasz
jakewyler
üzenetére
Hello!Az osen-ben lehet venni a w50-hez a legszupereb táskát. 250-ft müanyag fekete és kék színben lehet kapni.Ugyan ezt lehet venni két soral odébb 2500-ft ért csak rávan írva,hogy LUMIX.Nekem ilyen van és pont patent a géphez.Ja most látom ez neked régen volt gond mára már biztos vettél vallamilyet. Na mindegy még nagyon Új vagyok a neten. Küldenék róla fotot ,de nem tudom hol lehet.Nagyon profi kis táska.
-
jakewyler
senior tag
Na mizu skacok?kihalt a topik

Ha van rá igény csináltam egy makró képet esetleg ha valakit érdekel feltudom tenni... -
Sirocco
csendes tag
Szevasztok!
Mától én is tag vagyok, ma jött meg Sony W50-es fényképezőm. Első benyomásra nagyon jó, csináltam is néhány képet, de még gyakorolni kell.
-
Dzsolo
senior tag
Az én W30asom csinál egy fura dolgot gondolom garis hiba majd visszaviszem oda aholvettem csak érdekelne hogy nektek van e ilen gondotok.
A lényeg amikor be van kapcsolva a gép és fényképezni akarok vagy épp fényképeztem de nem csinálok semmit a géppel utána 1-2 mp ig akkor a grafikai menü magátol forog pl a videofelvétel tájkép meg ezek a jeleg forognalk maguktol a kijelzőngolott az állitó tekerőhőz hozzá sem nyúlok. Teljesen önállósitja magát ha lenyomom a fényképező gombot akkor gyböl abba hagyja van hogy ujra kezdi de van hogy nem. Ha gondol egyet magátol csinálja. Van olyan hogy 2 napig semmi aztán meg igen.
Valaki van hasonló cipőben? -
Kadi
csendes tag
W30 tulajok!!meg w50 is

Rendeltem egy W30-at, megkaptam,és rajta van az a csúnya matrica hogy 6 mpixel meg iso 1000 meg ilyenek.
Annak nem csak a kirakati darabokon kéne lennie
???
HOgfy néz má ki!!!
Ha tévesen gondolom akkor viszont hogy lehet könnyen leszedni ugyanis kicsit megkapargattam de alatta van még valami ragasztó réteg. -
Kadi
csendes tag
Hello!!
Megmondanátok hogy a Sony W30 és W50 közt van e külömbség a kijelő méretén és a ház anyagán kívül??
Én úgy tudom hogy a műszaki paraméterek teljesen megegyeznek, innentől kezdve érdekel hogy miért ajánlják mégis a W50 -t.
E két gép közt vacilálok ugyanis.
KÖszike!! -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy W30-asba lehet nagyobb akkut venni? Pl az 50-sét? -
ZoooL
csendes tag
1GB-os kártyára (óra:perc:másodperc):
640 (Fine) 0:12:20 (30 frame/sec)
640 (Standard) 0:44:20 (17 frame/sec)
160 11:44:20 (8 frame/sec)
film fér rá! -
ZoooL
csendes tag
Bocsika, csak egy képet akartam felrakni a táskáról, amiben a gépet tartom és csak 2000Ft az egyik Sony boltban

-
ZoooL
csendes tag
-
Mr_Raven
csendes tag
Segítégét kérném vkinek.
A tájképek fényképezésénél a kép középső része éles, de kifelé kissé homályosodik, elmosódik némely képnél.
Autómata beállítással használom a gépet. Ezen kívül tökéletes képet csinál a kicsike.
Köszikeee.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
0Li
senior tag
Eladósorba kerülhet a gépem:
Nagyon fiatal Sony W50 + 2GB High speed Memory Stick PD + fényképezőgéptok + Objektívadapter + Soligor Makrókit +1,+2,+4 lencsék + soligor 10 diptriás makrólencse: Irányár: 85.000
[Szerkesztve] -
Meszó
csendes tag
Sziasztok!Én is ilyet szeretnék venni.De volnának kérdéseim.Mennyi képet lehet csinálni egy 1 gigás memóriával? És milyen képeket csináé tengerpart és havas táj módban?

-
Sátán44
addikt
Esteleg vki nem akarja eladni a w50-ét?
Mondjuk 45-öt adok érte! Komolyan,ha vki eladásra szánja a gépét keressen meg. -
Atlantis
veterán
Egy W30-assal én is klubtag lettem. Egyelőre még próbálgatom a gépet. Hibát eddig nem találtam. Nekem szerintem elég lesz, nem bánom, hogy nem vettem W50-est. Nagyon kellemes meglepetés lesz, meg amúgyis első gépem és csak pislogok, ez is miket tud.
-
Kobe
veterán
ma voltam egy boltban szemügyre veni a kicsikét, nem rossz darab, nem rossz
klasszul kézreesik, kár hogy csak jövő héten tom megrendelni ha minden jól megy -
Kobe
veterán
w50 tulajoktól kérdem
szeretnák rendelni egy ilyen masinát, edigitalból lenne a legkönnyebb mert ott tokkal+kártyával meg tudnám rendelni
viszont linkeltek itt egy másik oldalt is, ahol szinte azonos árban volt, csak fekete....én feketét szeretnék magaménak tudni, aki esetleg edigitalból rendelt kérhetett/kapott ilyen színben vagy az ilyen kivánságaimmal inkább rendeljem a másik oldalról és nézzek a környéken tokot karit hozzá ?
-
jakewyler
senior tag
válasz
Sosztokovics
üzenetére
Hello
Én még nem tapasztaltam ilyet
,sztem elsőként vedd ki a memóriát, és próbáld meg a gép saját memóriájával is csinálja,ha így sem jó ,akkor a gép hibás,szal gari

Ha a memória kártya a hibás ,akkor formázd meg
[Szerkesztve] -
Sosztokovics
csendes tag
Sziasztok! Egy roppant zavaró jelenséget tapasztaltam W50 gépemen. kb. 50 képből egy biztos hogy sérült lesz, azt írja túl nagy a fájl. Kijelzőn a kép picire összeugrik, számítógépen látszik a hiba, vagyis a képből hiányzik egy részlet, általában a kép alja.
Valaki tapasztalta esetleg már ezt a jelenséget? 1GB Sony Memory Stick Pro Duo High Speed kártyával megy. Segítséget várok. Köszi -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
amiket feltettél kérdéseket azok mind ott vannak

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
sok kérdésre választ kapsz,én pl amikor ebbe a gépbe gondolkoztam akkor elolvastam ezt a tesztet és rögtön tudtam ,hogy ez lessz a nyerő
,mindent leírnak róla,részletes a teszt nagyon 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Elolvastad a tesztet végig?ha egy kicsit vágod az angolt akkor sok mindenre választ kapsz a tesztből

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
[link]innen nézd,alul van egy olyan ''Go to Page Two'' mindíg arra menj amikor tekersz
Van alul egy olyan, hogy OFF,lécci az olyan hozzászólásokat ami nem a w50-el kapcsolatos,akkor nyomd meg az OFF-t
-
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Hova tekerek vissza?

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
[link]tessék jó sok kép amit a w50-el készítettek,jah ha visszatekersz ott a w50 teszt
,én is itt néztem meg 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
''Köszönöm mindenkinek a segítséget''-szivesen

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Szivesen

[Szerkesztve] -
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Te pedig tegyél már fel 1-2 képet! Köszi

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Én má lassan a géppel a 800-ik fotót fogom elsütni
,eddig 1szer nem volt a géppel bajom 
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Na mizu?
Megrendelted? -
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Az biztos hogy D széria 50,70,200!
[Szerkesztve] -
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Online rendeld!

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
hát én simán megrendeltem online-ba,de felis hívhatod őket,ahogy gondolod
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
ja,fizeted a 62400ft+2500ft=65k
100ft borraváló

[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
az express szállítás 2500ft
,én úgy tudom legalábbis 
[Szerkesztve] -
laci6600GT
tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
De itt hol van?

-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Jakewyler! V.színű hogy már biztos hogy meg fogom rendelni a f.gépet, csak van egy kis baj: az expressz szállításnak mennyi az ára? Megkérdeztem az edigitaltól, és ennyit mondtak: hogy ezen a linken találom: [link] -
Atlantis
veterán
Valaki az akksis kérdésre esetleg még...hogy bírják az ''állást''?
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
má lassan 1 hónapja

-
elvont
csendes tag
Vaterán vagy Teszvesz-en árult Memory Stick-et érdemes megvenni?
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nem tudom ,hogy van-e hétvégén kiszállítás,de azt tudom ,hogy express szállítást kérsz akkor viszik ki amikor te mondod
,de azé nem hajnali 2-kor
,amúgy nekem 11-re hozták,igaz alig találtak ide 
-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nekem ez a gép lessz még vagy 4évig

hát én szerintem 2 hét minimum,mert amikor hívtam őket télen gépház ügybe mondták,hogy jelenleg nincs és 2 hét múlva lessz
-
laci6600GT
tag
...ja és mégegy! Hétvégén van kiszállítás az edigitalon, mert én hétköznap dolgozok?

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nyugodtan jöhetsz a topicba,és kérdezhetsz is,de már télleg megvehetnéd a gépet,és véleményt írhatnál

Amúgy szerintem megkéne rendelned ,mert láttam ,hogy edigitalon kiírták ,hogy RAKTÁRON ami azt jelenti ,hogy a boltba lévők elfogytak már csak raktáron van 1-2db ami könnyen elmehet
,és utána csak kilessz írva egy dátum ,hogy mikor fog jönni
,főleg azért mondom ,hogy vedd meg míg van mert látom ,hogy a topikban is már sokan érdeklőttek a w50 iránt

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
nem hülyéskedik télleg lecseréli,kinőtte a w50

-
válasz
laci6600GT
üzenetére

-
válasz
laci6600GT
üzenetére
Nem hülyéskedik, csak megszerette a fotózást, és igen hamar kinőtte ezt a W-50-t.
Te pedig tényleg sokat pöcsölsz ezzel a gépvásárlással 
-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Ha ez megnyugtat most veszek új fényképezőt!

-
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
mindnek ember

amúgy annyit vacilálsz ezen a digitálison
,vedd meg oszt majd meglátod ,hogy milyen
Én megnéztem,teccet,elolvastam hogy mit tud,megrendeltem
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
melyik digitálisnak nem érzékeny a lcd-je

amúgy meg vigyázni kell rá és nem lesznek lcd gondok
-
0Li
senior tag
Jah és tokom nincs hozzá!

-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
ÉN már kétszer leejtettem semmi baja!
Deh ütődésre mék LCD nem érzékeny

-
laci6600GT
tag
Ezt írták az edigitalon:
''Csak a SanDisk Memory Stick Duo Pro-t eszi meg.
A kijelzője nagy, de baromi érzékeny nyomásra, ütődésre. Nekem félkemény tokban hordva is ''megsérült'', most cserélik. (NEM GARANCIÁLIS HIBA)
2 hónapja van birtokomban ilyen fényképezőgép. Hamar ''megszoktuk egymást'', jól lehet vele dolgozni.
Leginkább a 640*480-as felbontású, ''hangos'' videókészítési funkcióját emelném ki, amelyet MPG formátumban rögzít (30 fps-re képes), így bármilyen segédprogram (kodek) telepítése nélkül lejátszható. A videó minősége ''normál'' funkcióban is nagyon jó, a képminőség - automata állításnak köszönhetően - éles, a - mono - hang folyamatos, gépen visszajátszva érthető.
Fényképezésnél a széles látókörű objektív használata - pl. épületfotózáskor - optimális fényviszonyok között kíváló.
Automata beállításánál az épületen belüli vakus képek készítése kielégítő, bár nagyon érzékeny a legkisebb bemozdulásra (elmosódás) is.
A 6 MP-s képei - szabadtéri fotózáskor - részletgazdagok, szinhűek. Ilyen minőségű fotózás esetben ajánlott legalább 256-os kártya, videózáshoz 512-es (22 perc) hozzá.''
Az igaz, hogy az ütődésre érzékeny a kijelzője?
-
0Li
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Eléggé kihalt a kompakt tok részleg!

-
elvont
csendes tag
Rájöttem a hibára: egy .sys file-t nem telepített fel, dehogy miért nem értem, leszedtem dc-ről azt a bizonyos .sys-t amit hiányolt és voila! Müxik
Vasárnap lesz időm, akkor majd tesztelem a gépet, a védőfólia nagyon jól szuperál, nyom nélkül lehet levenni és újra feltenni és egy törlőkendőt is adtak hozzá. Memória karit tmfotón aug végéig nem lehet kapni
19-ért sok helyen árulják de adapter nélkül. Lehet maradok 1 gigásnál adapterrel 8.8k-ért aztán ha bevállt veszek egy másikat mellé
CaseLogicban elfér. -
jakewyler
senior tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
200.hsz-be írták ezt hogy pont jó: CaseLogic QPB11
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Nagyjából ezek a különbségek amiket te is írtál,de nekem megért +10k az a hatalmas lcd

Jobban szeretem rajta nézni a képeket mint a gépen
,amúgy ennek az lcd több pixeles mit a w30 
jaja azt én se hogy a w50 miért bírja tovább de hát azt írták,arra gondoltam lehet annyit nem fogyaszt mint a w30
,ezzel is többet tud a w50 
-
Atlantis
veterán
Mi még a különbség? Csak a középpontosan súlyozott fénymérés és fókusz van, ami lényeges lehet, de nem tudom, annak hiánya mit befolyásol. Akksi ugyanaz, nem is igazán értem, hogy a nagyobb LCD-s W50 miért bírja tovább vele, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valszeg az lesz hogy elpasszolom valakinek mert eléggé húzos megcsináltatnimeg ha csak felküldöm pestre és csak egy árajánlatot kérek hogy mennyibe csinálják meg akkor is fizetnem kell 5k-t. Durva
ugyhogy valseg másik gép lesz belőle valamikor. tényleg a W70-es miben különbözik az 50-estől??? én csak annyi különbséget fedeztem fel hogy a 70-es az 7megapixeles. ja meg nagyobb a beépíttt memje. ha van más is akkor valaki világosítson fel. 
A képek elkészítésére kb annyi gondot fordítok hogy mindent beállítok automatára aztán nyomom az exponáló gombot, ehhez képest 10 képből 1, max. 2 nem szokott sikerülni (nem csak az én véleményem, mások szerint is így van). Több ismerősnek is ajánlottam már a gépet, eddig senki nem panaszkodott...
jövő7re kész elvileg

,és utána csak kilessz írva egy dátum ,hogy mikor fog jönni