Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Köszönöm a válaszod! Ezt is porbáltam és ugyna ugy sztereo a hang!
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem! 
-
rantotthusi
tag
Sziasztok most vettem egy asus tuf b450 plusz 2-es lapot, 5.1-es hangrendszerem van, de sehogysem tudom beallitani hogy szoljon csak sztereoban jön a hang! Tudnátok valami megoldást erre? driver fent van a hangszoro és a driver beállitásoknál mindenhol 5.1 re van állitva minden és mégsem jo
Nagyon Szépen Köszönöm a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite Mini 600 G9 PC! i5-12500T / 32GB DDR5 4800MHz / 512GB NVMe
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem!