Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
Tömegtermelés, profitorientált gazdaság, nincs igazság, tudod mindig a bank jár jól. Még a fizetésed se a tiéd, először ők kapják meg, aztán ha fizetsz érte adnak belőle. Ugyan ez az alaplap. Legyartják a sok vackot, és te kiválasztasz egy számodra tetsző darabot, majd van 14 napod hogy meggondold magad.
Szóval van 14 napod visszavinni ha minden tartozék hiánytalanul hibátlan állapotban megvan.
Én mondtam hogy a giga nem ajánlott, sőt az alaplapos topicban is írták hogy problémás, de nem voltál hajlandó elhinni csak a saját szemednek. Tudom szar az idő meg mindenki ideges, de ne vedd át feleslegesen.
Remélem sikerül olyan lapra cserélni ami megfelel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest