- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Hát igen,csak az én memóriám 42.000 volt mikor megvettem.A FlareX akkor már 66.000 körül volt.Processzor nálam is 1600 -as a legelső példányok közül.Alaplapot cseréltem,de sokat nem változott a képlet.Biztosan több fesz kellene a Hynix M-die nak és menne 3200 -on is.
Ami még zavar hogy az Asrock X370 Gaming X laphoz még mindig csak a AGESA AM4_1.0.0.1a. -s stabil bios érhető el, a AM4_1.0.0.2a május óta beta állapotban van. És minap olvastam hogy jön egy újabb AGESA verzió. Lehet Asrock -nál már nem törik nagyon magukat az új biosok kiadásán,mindenesetre én türelmesen várok.
-
komi77
senior tag
Szia! A múltkor hasznos tanácsokat kaptam a Flare x-eim 3200Mhz-n futtatásához. Eddig négy alaplapban volt próbálva és minden alkalommal újraindul, kifagy a rendszer. Memtestet futtattam, nem talált hibát. Most haverom Croshair VI alaplapjában vannak a memók, ő is ugyanilyet használ. Egy óra használat után hívott, hogy már újraindult a gépe és kék halál is előfordul random. Mi a véleményed lehet, hogy mégis memó hiba lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest