Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Egy 4 napja piacon lévő platform esetében tapasztalatokról még elég merész beszélni. A linkelt overclock.net fórumra alapozva egyelőre az kezd kirajzolódni, hogy a Biostar elég jó lett (egyelőre a GT7 az ottani topik csúcstartója tuningban).
Az összes gyártó viszonylatában inkább az első frissítések után lesz értelme véleményt alkotni. Egyik sem kiforrott, mindegyik típusnál vannak memória gondok.
(#26) GalaxyNote: Az eddig látottak alapján ahhoz nagy szerencse kell majd, hogy meglegyen vele a specifikációkban jelzett órajel. Az eddigi tulajoknál eléggé kijön az AMD ajánlása.
(#27) Fred23: A K4 szerintem még így is kissé túlárazott ahoz képest, hogy LGA1051-en mit kap az ember 40k körül.
(#28) headhunter: Szvsz ez amiatt lehet, hogy AsRock-ból (vagy minimum a HEDT variánsokból) egyelőre nagyon kevés van piacon. Raktáron ÉN még nem láttam sehol. Nem kizárt, hogy ők most az ázsiai régióra koncentrálnak.
Elméletileg 86k körül Fatal1ty Professional-nek és a Hero-nak kéne tanyáznia, míg 100k körül a Titanium-nak. A Taichi elvileg a GT7 és a Pro Carbon közé kéne, hogy érkezzen árban, ami olyan 60k környéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest