Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Köszönöm a válaszod! Ezt is porbáltam és ugyna ugy sztereo a hang!
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindent probáltam már mindenhol átkapcsoltam akar a driver akar a gépház 5.1-re es semmi, nem értem m it hagyok ki! Most volt lap váltásom ezelőtt is a régi lapon egyik win beálitás se segitett hanem egy külön másik program és nem értettem miért gondoltam az uj lapnál nem lesz ilyen gond, minden jol van összedugva nem értem!