Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia! Írtam hasonló témában (CH 6), nekem beindíthatatlan volt, ha működik, örülj. Csak üsd be Google-ba "issue, problem", máris látod külföldi fórumokon, hogy egy kicsit "lutri" a CH6. Gigánál nem látsz bejegyzést, max ram miatt, de ez idővel megoldódik. Rokonom, akinek számtech üzlete van a Gigát ajánlotta, lehet, hogy nem teljesítmény bajnok, de az egyik legstabilabbak (pl Dual-Bios). Én is Gigát használtam eddig mindig (most lassan eladó lesz FX Gaming 990 :-( ). Most is a K7-est vettem volna, de hiánycikk, ezért egy MSI Gaming Pro Carbont választottam (kétharmadába kerül CH6-nak, és meglepően jó).
Üdv
Ui.: ASUS CH6 is a "flagship" to my mind that is a "flagshit" :-) -
B@ldrick
aktív tag
Csak -2mag, -1MB L2 viszont -30e. Min fps is van olyan jó vele? (Bár alig játszom, egy gtx960 2g lesz mellé egyelőre. Mindenki a legjobbat akarja a pénzéért, talán lejjebb adom, K5 van 59e-ért, csak nemigen jönnek a ph laptesztek, tapasztalatok.)
CMK16GX4M2B3000C15 előre megvettem, sokallom a 60e-s RAM-ot, reszeljék csak a biost hogy vigye a 3200-at.
Nem igazán találtam a RAM-odról infót, elvileg 2R-es, b-die lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs