Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz Gyuri27 #1235 üzenetére

Kellemes meglepi a lap, nem is droppol olyan hatalmasat. Faragtam a fetekre két blokkot, lehet azt is megköszöni, bár még nem igazán kell. Egyelőre csak egy 6 magos 1600 van benne (AF) majd 1-2 év múlva lehet cserélem, aztán olvastam, hogy szeretnek fűteni ...

Manapság nincs az alaplapoknak márkánként topic-juk?

Aki ilyen B450 PRO4 lapot vesz annak pl. tanácsolnám, hogy szedje le a fetekről azt a bordát, ami a lap szélén van, mert a borda alatt van két gumi kocka a lap széléhez közelebbi oldalon. Kicsit vicceskedés, mert pont úgy néz ki, mint egy fet, de csak támasztás, viszont 1mm-rel magasabb, mint az alkatrészek :W és túl tömör gumi.
    Nem szerencsés, mert bár 1mm-es gap pad van a bordán gyárilag az a gyenge rúgó, ami a műanyag stiften van és a laphoz húzza a bordát nem meggyőző, hogy rendesen össze tudja nyomni a támasztást, hogy a pad rászoruljon a fetekre.
    Két sorban vannak fetek és az egyik sornak a nyomát nem nagyon láttam a padon, amikor leszedtem. Nem az igazi szóval jobb azt levenni onnan szerintem még akkor is, ha valaki a gyári hűtést hagyja rajta.
    Nyilván a gorillák ellen van, akik a bordánál fogva emelik az alaplapot, hogy ne sarkazzák le a fetet a hűtőborda aljával.

Új hozzászólás Aktív témák