Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Köszönöm a linket, bár én inkább megvárnám az FX verziót, mert az integrált VGA-ra talán nem lesz szükségem.
Egyébként nem tudsz ajánlani egy linket, ahol táblázatban összefoglalják a 89Fx, és a 890GX tulajdonságait?
Én mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem csak az integrált VGA-ban van különbség a két verzió között. Hogy pontosan miben különböztek egymástól arra már nem emlékszem, de mintha az FX többet tudott volna
Sajnos az AMD oldalán még nincs fent az FX verzió leírása, sem a GX-el való összehasonlítása
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest