Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Múlt héten írtam, hogy szeretnék beújítani egy komplett gépet. Úgy néz ki, hogy mégis lesz CF az alaplapon. Asus M2R32-MVP-t néztem ki. Vane setleg valakinek véleménye, tapasztalata az alaplappal, ill. ajánljátok-e. Még annyi lenne a kérdésem, hogy régebben úgy volt, ha cf-ben akarta használni valaki az alaplapot, akkor ahhoz kellett egy sima videókártya és egy cf-es is. Ez az újaknál is így van, vagy most már elég két sima is? Köszi

-
Lonsi
tag
Akkor azt hiszem marad az nvidia, mert integrált videóra nincs szükségem.Nvidia 550-es chip szettel Gigabyte-ot néztem, ez bőven 20 pengő alatt van és még egy Asus játékos van, azt hiszem M2N-E ebben 570-es nvidia van, ez azt hiszem 20 pengő körül van. Melyiket a kettő közül?
-
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Olvasgattam a topicot és elég sok mindenben okosodtam, de még mindig nem vagyok biztos magamban. A lényeg, hogy AM2-es AMD-re szeretnék váltani Barton után, szóval elég nagy lépés. 4600+-os processzorhoz milyen alaplapot ajánlanátok nekem? SLI nem kell, integrált videó nem kell, tuning sem annyira lényeges. A lényeg, hogy megbízható és 20-30 ezer pengő között megvásárolható lapra lenne szükségem, amin újabb chip készlet van. Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a Barton szintjén megragadtam, azóta nem igen foglalkoztam gépekkel