Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Múlt héten írtam, hogy szeretnék beújítani egy komplett gépet. Úgy néz ki, hogy mégis lesz CF az alaplapon. Asus M2R32-MVP-t néztem ki. Vane setleg valakinek véleménye, tapasztalata az alaplappal, ill. ajánljátok-e. Még annyi lenne a kérdésem, hogy régebben úgy volt, ha cf-ben akarta használni valaki az alaplapot, akkor ahhoz kellett egy sima videókártya és egy cf-es is. Ez az újaknál is így van, vagy most már elég két sima is? Köszi

-
Lonsi
tag
Akkor azt hiszem marad az nvidia, mert integrált videóra nincs szükségem.Nvidia 550-es chip szettel Gigabyte-ot néztem, ez bőven 20 pengő alatt van és még egy Asus játékos van, azt hiszem M2N-E ebben 570-es nvidia van, ez azt hiszem 20 pengő körül van. Melyiket a kettő közül?
-
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Olvasgattam a topicot és elég sok mindenben okosodtam, de még mindig nem vagyok biztos magamban. A lényeg, hogy AM2-es AMD-re szeretnék váltani Barton után, szóval elég nagy lépés. 4600+-os processzorhoz milyen alaplapot ajánlanátok nekem? SLI nem kell, integrált videó nem kell, tuning sem annyira lényeges. A lényeg, hogy megbízható és 20-30 ezer pengő között megvásárolható lapra lenne szükségem, amin újabb chip készlet van. Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a Barton szintjén megragadtam, azóta nem igen foglalkoztam gépekkel