Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez a lehetőség abszolút fel sem vetődött bennem... -
akaido
addikt
Örömmel jelentem, hogy műxik minden alaplapi nForce zsugával.
Letöltöttem az AMD procidrivert, majd az Abit oldaláról a legfrisebb drivereket, és az Eszközkezelőben az Illesztőprogramok frissítését használtam és a megfelelő elérési utat megadva kerestettem meg a meghajtóprogikat.[link]Hja persze teljes WinXP reinst volt, partíció törlés is.
-
akaido
addikt
Nem az enyém a gép, csak felkértek mint amolyan botcsinálta "szak( g )értőt", hogy XP reinst legyen.
Trójait találtam a gépen, és elvileg ki is irtottam.
Valszeg partíció törléssel együtt teljes XP reinst lesz a dolog vége, ehhez a legújabb drivereket már le is szedtem, és természetesen köszönöm a tanácsokat.
-
akaido
addikt
válasz
üzenetére
Nem telepítettem föl az nVidia Network Management Tools-t, mert a gyári CD-n nincs rajta ez a csomag.
Még a routerre gondoltam mint esetleges problemforrásra, de azon nem állítottunk át semmit, nem is lett újraindítva, tehát elvileg tolnia kell továbbra is az adatokat.
szerk.: Annyi a változás, hogy néha van net, de leginkább nincs.
-
akaido
addikt
Üdv az AMD guruknak! Az Abit KN9 totyikban ajánlotta lsc kolléga, hogy forduljak Hozzátok bizalommal, az ott is feltett kérdésemre: [link]
Sajnos eddig nem volt dolgom illen proccal- nForce csípszettel, így valszeg csak számomra érdekes problemom nőtt XP install közben: Abit KN9 SLI lapra a gyári cd-ről felteszem az nForce chipset drivert, és nem megy a net, pedig elvileg a hálókártyát felismeri az Eszközkezelő, tehát elvileg meghajtóprogramilag rendben valónak tűnik a dolog. A net Fibernetes és Router mögüli. Olvastam már olyat, hogy az SM busz drivert ne tegyem fel, de ez ügyben tamáskodok. Ha letöltök új chipset drivert a netről, az +oldaná?
Előre is köcce a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a lehetőség abszolút fel sem vetődött bennem...
Köszöntem a tippet!