Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
köszi
Én is valami hasonlóra gyanakodtam
Még annó az volt a divat, mondjuk nálam speciel egy pinacle tv tuner illetve talán még a voodoo 3dfx 2-es kártyám esetében, hogy ilyenkor ki kellett venni a kártyát a foglalatból, aztán visszarakni, és csak akkor tudta újra felismerni.
Itt is valami ilyesmiről lehet szó. Csak ugye itt nehezebb kivenni, mert integrált.
Megyek kutakodok a biosban. -
theniel
aktív tag
Lehet, hogy nem ide illik, de kérdeznék
Hogyan lehet hangot csinálni, ha a windows valami miatt eltüntette a hangkártyát?
Sehogy sem akar meglenni, nem tudom installálni az alaplapi realtec hangkarimat.
Tulajdonképpen az egész baj egy rendszervisszaállítással kezdődött....
Azóta nem tudom a hangot elővarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest