Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
Amit írtam, hogy 2,9-3GHz-re lehet húzni őket (9750, 9850). Talán a 9850BE (az 5000+ BE elvisz 3,4GHz-et), de lehet. hogy az meg olyan árban lesz, amennyiért nem éri meg megvenni. Ja, meg olyan lap is kell, amely támogatja a szorzó unlock-ot, mert X2 BE-kkel is szívtak sokan, amikor megvették, aztán nem ment a lapjukban a szorzó állítás felfelé.
-
katt777
félisten
46k az E8400, és könnyen megy 3,6GHz-en, akár még fölötte is. Mit kezdjek akkor egy Phenom-mal, amely 2,4GHz-es, jó esetben 2,9-re tuningolható, és a +2 magját egyetlen játék sem használja ki, magyarán még a mostani procimnál is lassabb lesz?
5 p-cel rövidebb tömörítésért, meg 3DMark pontszámért nem veszek 4 magosat. Persze, azért a kisördög birizgál, hogy mégiscsak 4 magos...
Nehéz megszabadulni a marketingesek állandó agymosási kísérleteitől, de okultam CF-ből.
Ha az anyagiak úgy alakulnak, akkor viszont Giga770 lesz. -
akaido
addikt
Nem az enyém a gép, csak felkértek mint amolyan botcsinálta "szak( g )értőt", hogy XP reinst legyen.
Trójait találtam a gépen, és elvileg ki is irtottam.
Valszeg partíció törléssel együtt teljes XP reinst lesz a dolog vége, ehhez a legújabb drivereket már le is szedtem, és természetesen köszönöm a tanácsokat.
-
katt777
félisten
De, csak azért böki a csőrömet, hátha normálisabb működésre lehet bírni újabb lapokkal (van, akinél 790FX-szel jobb hatásfokkal műxik), és 10k-t rádobni kb. ugyanannyi ráfizetés, mint az egyik 3870-et eladni. Bár valaki megmondaná végre, Oblivionban milyen lappal műxik a CF!
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
Rosszul tudom, de régen a birsalmák órajelében a százas helyiérték nem páratlan szám volt? Pl 3600x2, 1900mhz..most néztem egy 4200-est, ott a windsor és a brisbane is 2200mhz amdcompare szerint.
#8331 Gyuri27 : én is válaszoltam
úgy néz ki nem jön össze a kis athlon, úh kis x2 lesz belőle, lapot viszont még mindig nem tudom 74G-t vagy 78G-t vegyek 
-
cowboy_bebop
őstag
De a "post kártya"-ra egész érdekes eredményeket dob ki.
Akadnak is eladók, ráadásul pont itt a ph!-n. PCI, párhuzamos port, mini PCI verziók
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Óra topik
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Értsd: hó végéig el is fogy a létfenntartási hozzájárulás, amelyet marketing szempontok miatt fizetésnek neveznek, és amit a hülye rabszolga el is hisz. 

Nehéz megszabadulni a marketingesek állandó agymosási kísérleteitől, de okultam CF-ből.
úgy néz ki nem jön össze a kis athlon, úh kis x2 lesz belőle, lapot viszont még mindig nem tudom 74G-t vagy 78G-t vegyek