Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubapeti
tag
válasz
#95904256 #4566 üzenetére
Szia
Nekem Abit NF-M2 nView van es tudom ajanlani tuningra mivel minden alithato.
Feszultseg es orajel ,HT,proci ,csippek ,memo,idozitesek es nagyon tuningbarat az en x2 3800 alapfeszen huztam 5000 re es atomstabil,tovabb nem is probaltam ,de meg biztos megy.Nekem 21k ba kerult most megkapod 16-17 ert .Nezd meg a gyarto honlapjat es tetszeni fog! -
Chaser
legenda
válasz
#95904256 #1453 üzenetére
Az eladók nem tudnak semmit, csak dísznek vannak a boltban kb- tisztelet a kivételnek- fikkemfakkom tele van velük
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
vagy 30-as?
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest