Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubapeti
tag
Es ez?[link]
-
Hubapeti
tag
Megjelent a HT3 alaplap:[link]
-
Hubapeti
tag
válasz
Balinov
üzenetére
En osszeraktam ezelott 2 evvel egy gepet Asrock K8NF4G-SATA2 (754)es azota is jol megy vgat nem is vett,a tapegyseget csereltem egy ev utan mert elszalt.
Nekem ugy tunt mintaha vekonyabb lenne az alaplap,de lehet tevedek,de a srac nagyon elegedett vele ,ejjel nappal megy.(6100/410). -
Hubapeti
tag
válasz
üzenetére
Szia
Ha tuningolni akarsz akkor az Abit barmelyik lapja megfelel.A gep teljesitmenyet nem fogja befolyasolni az,hogy 550,590 csak a proci meg a memo.
A memoria legyen 800MHz es mert az gyorsabb ,de a draga es jobb idoziteses memok nem hoznak szamottevo gyorsulast a valosagban ,csak nehany tesztben,es ezen sporolhatsz.
Az AMD es Nvidia kompatibilisek egymaskozt az uj modelekben.
Az MSI es Giga kevesbe tuningos lapok kiveve a speci szeriakat mint Platinum.
Nekem volt Gigam es a feszultsegeket nem lehet alitani es sok egyebet sem.
Ja es egy jo tanacs az alkatreszek valasztasakor meggyozo erv a garanciaido!!! -
Hubapeti
tag
válasz
üzenetére
Szia
Nekem Abit NF-M2 nView van es tudom ajanlani tuningra mivel minden alithato.
Feszultseg es orajel ,HT,proci ,csippek ,memo,idozitesek es nagyon tuningbarat az en x2 3800 alapfeszen huztam 5000 re es atomstabil,tovabb nem is probaltam ,de meg biztos megy.Nekem 21k ba kerult most megkapod 16-17 ert .Nezd meg a gyarto honlapjat es tetszeni fog! -
Hubapeti
tag
Re albatron:[link]
-
Hubapeti
tag
akkor feldobom a temat :
ECS C51GM-M
A halokartya meg a hang egy kicsit mintha elavult lenne de en ezekkel meg nem talalkoztam.
UP

-
Hubapeti
tag
Ma franciaorszagban aruljak csak ott is 175Eu
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

abbol kijon egy teljes gep