Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A letölthető kézikönyv jobb, bár a szövegezése elég érdekes. Nem sokat tudott angolul, aki írta. Néha egyes szavak írásmódját sem nézte meg a szótárban.

Ezt is nagyon fontos volt beletenni/bennehagyni ebben(n) custom made BIOS-ba(n):
"Palette Snooping
This item informs the PCI devices that an ISA graphics device is installed in the system so the card will function correctly."
A 8 tűs tápcsati teljesen felesleges volt erre a lapra, nem is támogatottak a 125W-os procik. Mint már más is írta, a 4 tűs bedugható a megfelelő helyre (alsó részre).
Ettől függetlenül persze lehet jó a lap.
(#9088) Chaser: Ha megnézed a kiosztást, az a +4 ér itt is 1-1 plusz ér a meglévő tápvezetékekhez (+3.3V, +5V, +12V, GND). Keveset fogyasztó laphoz ez is felesleges.
-
AtHoS
nagyúr
HWSW-n találtam egy topicot (igaz 2006-os) aminek az utolsó hozzászólásából azt szűrtem le, hogy a 4 tűs csatit bele lehet tolni. Egy weboldalon meg találtam molex -> 4 tű átalakítót. Talán lehet használni 2db 4tűssel, de az igazi inkább a normális 8 tűs átalakító lenne szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó DDR3-as DIMM (asztali) memória 4-8-8-8 GB-os modulok
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- INTEL 1700-as alaplapok
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest