Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A letölthető kézikönyv jobb, bár a szövegezése elég érdekes. Nem sokat tudott angolul, aki írta. Néha egyes szavak írásmódját sem nézte meg a szótárban.
Ezt is nagyon fontos volt beletenni/bennehagyni ebben(n) custom made BIOS-ba(n):
"Palette Snooping
This item informs the PCI devices that an ISA graphics device is installed in the system so the card will function correctly."A 8 tűs tápcsati teljesen felesleges volt erre a lapra, nem is támogatottak a 125W-os procik. Mint már más is írta, a 4 tűs bedugható a megfelelő helyre (alsó részre).
Ettől függetlenül persze lehet jó a lap.
(#9088) Chaser: Ha megnézed a kiosztást, az a +4 ér itt is 1-1 plusz ér a meglévő tápvezetékekhez (+3.3V, +5V, +12V, GND). Keveset fogyasztó laphoz ez is felesleges.
-
AtHoS
nagyúr
HWSW-n találtam egy topicot (igaz 2006-os) aminek az utolsó hozzászólásából azt szűrtem le, hogy a 4 tűs csatit bele lehet tolni. Egy weboldalon meg találtam molex -> 4 tű átalakítót. Talán lehet használni 2db 4tűssel, de az igazi inkább a normális 8 tűs átalakító lenne szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- ASUS PRIME Z590-P
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest