Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A letölthető kézikönyv jobb, bár a szövegezése elég érdekes. Nem sokat tudott angolul, aki írta. Néha egyes szavak írásmódját sem nézte meg a szótárban.

Ezt is nagyon fontos volt beletenni/bennehagyni ebben(n) custom made BIOS-ba(n):
"Palette Snooping
This item informs the PCI devices that an ISA graphics device is installed in the system so the card will function correctly."
A 8 tűs tápcsati teljesen felesleges volt erre a lapra, nem is támogatottak a 125W-os procik. Mint már más is írta, a 4 tűs bedugható a megfelelő helyre (alsó részre).
Ettől függetlenül persze lehet jó a lap.
(#9088) Chaser: Ha megnézed a kiosztást, az a +4 ér itt is 1-1 plusz ér a meglévő tápvezetékekhez (+3.3V, +5V, +12V, GND). Keveset fogyasztó laphoz ez is felesleges.
-
AtHoS
nagyúr
HWSW-n találtam egy topicot (igaz 2006-os) aminek az utolsó hozzászólásából azt szűrtem le, hogy a 4 tűs csatit bele lehet tolni. Egy weboldalon meg találtam molex -> 4 tű átalakítót. Talán lehet használni 2db 4tűssel, de az igazi inkább a normális 8 tűs átalakító lenne szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest