- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4892 üzenetére
"én kivágnám a Creative-ot a gépből, de van aki ragaszkodik hozzá."
Jaja
Már több, mint (húha, nem is emlékszem már mikor vettem
) ... szóval elég régen vettem az Audigy-m. Nagyságrendileg években lehet számlálni. A pontos dátumra nem emlékszem, de mikor megjelent, azév karácsonyán (na ezt jó pontosan megaszondtam). Azóta is rendben kiszolgál, nincs vele semmi gondom. A legelső időszaktól eltekintve, mikor a gyári meghajtó szépen behalasztotta az magyar XP-t, köszönhetően a kreatívék meghajtóprogramírás tudományának (azóta használok angol XP-t
), bár régen el is felejtettem a kreatív féle meghajtókat és megelégedéssel használom már évek óta a KX meghajtót. Még egy darabig nem kívánok megválni eme hardvertől
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #4892 üzenetére
A creativot én pl szeretem,ráadásul annyit szívtam vele eleinte ,hogy a szivemhez nőtt.A háló kártyából kell 2 db 1 a netthez+1 itthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest