Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Probiker #4328 üzenetére
Annyi idő alatt már tuti kisültek a kondik, akárilyen bikák is lehettek
Ez a hibaprobléma nem annyira sűrűn fordul elő, de nekem is égnek állna a hajam, ha csak úgy lenne hajlandó elindulni a gépem, ha előtte áramtalanítva volt.
Mondjuk az üzem alatti lekapcsolás már jelzi, hogy tényleg problémázik valamiért a lap.
Egy barátomnak ilyen menetközben lekapcsol dolog volt egy lapjával, rögtön miután megvette első PC-jét 230k körül. Nem is volt ideges
Bevittük a gépet a szervízbe, ahol cserélték a lapot, de akkor már egy kis ráfizetéssel másikat kértünk inkább helyette.
Mondanom sem kell, hogy az új lappal is ugyanazt csinálta, ami ráadásul más gyártó terméke volt, szóval semmi egetverő egyezőség.
Na akkor a tápomat bedobtuk a gépébe, az övét meg az enyémbe (ugyanolyan chifi táp volt mindkettő). Onnantól megszűnt a lekapcsolgatás. Nálam meg nem jelentkezett a problem, így azóta is ugyanaz a tápfelállás. Bár én azóta már kétszer cseréltem gépet, de gond nincs a táppal
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest