Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
A CPU-hoz adott gyári venti nálam is 400 alatt pörög. Persze mindez a 0,8V-s CPU-fesz miatt.
Chaser: ''1edül a gyárilag rákent pasztában találtam kivetnivalót, 3-4 hete tettem rá a sempire, most ugye cseréltem a sempit x2-re, és ennyi idő után már csontszáraz volt rajta... ''
A hővezetésre én is figyelek: délelőtt óvatosan leoperáltam a 690G-ről a bordát és nagy kűzdelem árán lekapartam a ''rágógumit''. Nálam is csak valami száradófélben lévő Ag-paszta volt, de még az is jobb mint az amit a kínaiak rátettek. Érdekes viszont, hogy a délihídon valamilyen rendes dolog volt. Valószínű, hogy a 690G-t a beültetőgép bordástól rakja a lapba, emiatt kell a jól rögzítő ''rágógumi'', ami viszont hővezetés szempontjából tragikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- 7gen i5 félkonfig Asus B250M-A/i5-7500/8 gb
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő