Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódni
Majd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam meg
Kezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.