Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Az eladók nem tudnak semmit, csak dísznek vannak a boltban kb- tisztelet a kivételnek- fikkemfakkom tele van velük
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
vagy 30-as?
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik