- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #1321 üzenetére
Igaz, s939, de biostrar, 6100-M9 mATX..első benyomás bios szinten: csak úgy kiváncsiságból ránéztem a tuniglehetőségekre..hát mit látok? FSB 200-400!
mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../
szerk: lehet még ma iccaka megnézem mit tud alapfeszen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest