Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz fant0mi #605 üzenetére

Hát, a Forestert most kipróbáltam, az valami hatalmas csalódás, én nem értem, hogy miért szeretik az emberek. Pótkocsival eszméletlen lassú és gyenge, gyakorlatilag üresen is szenved vele.

F750-et én is nagyon szeretem, gyönyörű, ahogy röfög.

TS nekem itt bejött, csak néhány mapon nem lesz az igazi, mert a magassága miatt kicsit borulékony és kell hely a forduláshoz.

Ha Sietek, akkor Voron 4380 vagy Azov 5319, utóbbi orra immunis a sérülésre, de szó szerint!

A hangja miatt vettem meg a GMC Brigadier 8000-est is, viszont van egy olyan "feautre"-je, hogy trailernél simán felágaskodik a hátsó kerekeire. Látványos és vicces viszont elég kihívás így vezetni. :DDD

Ingyenesek közül még a Paystar 5070 szokott futni, a fizetősökből pedig a WS 1424, erre lehet tenni Roofracket is - igaz kicsit billeg tőle -, plusz van AWD és diffl lock is már.

Alapvetően sajnálom, hogy ennyire leírták a fejlesztők az amcsi gépeket, pedig a legtöbbnek eszméletlen hangja van és jól is megy terepen, csak a tank nevetségesen kicsi vagy a fogyasztás nevetségesen nagy.

A szállítást adom, elég idegesítő, amikor a világ végén megcsinálsz valamit, majd még mehetsz vissza a pótkocsival. :K

Új hozzászólás Aktív témák