Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Új Amur régióval bejött a short logs, csak ott van jelenleg, csak oda használható az új "Logging Frame Add-on" pár járművön. Mod-al ezt "javították", hogy medium log ot is tudjon pár Heavy Truck.
(PC-n többszáz órát toltam minden moddolás nélkül, most PS5-miatt újrakezdtem és most már "megengedőbb" voltam ilyen téren. Igazából ez egy nagy "homokozó", amiben azt és úgy csinálsz amihez kedved tartja. Game progression szempontból sincs megkülönböztetés, hogy "gyári" vagy moddolt cuccokkal mész végig a mission-ökön. Ha valakinek az a tuti, akkor biztosan csak tolatva belső nézetből visszapillantóból is végig lehetne csinálni az egészet...)Sok hasznos infó, térképek: Maprunner
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest