Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Érdekes, ez kb az, amit leírtam, de én xpadder nélkül, simán a Snowrunnerből való beállítással, használtam a váltót.
És ahogy nézem a videót, nem volt kuplung.
Viszont olyan fun feelinget tudtam csinálni ezáltal, hogy lehetett vele mókázni.
Folyamatos gáz mellett elindultam L+ -ben, majd átraktam a váltót H-ba, és rövidesen vissza A-ba, így, volt hogy szinte driftelve, gyorsítva kanyarodott pl a jeges szakaszon, olyanokat gyorsult.
Billentyűzettel hasonló, de nem olyan erőteljes dolog történik, ha nyomsz egy pillanatra egy shiftet. (Mintha váltani akarnál egérrel, nyomva tartod, váltasz, ám itt csak egy pillanatra lenyomod és felengeded.)
Gázadáskor nyomsz, akkor van hogy kettőt vált fel.
Motorfékezéskor ugye nagyon lemegy a fokozat egyesbe indulna újra még lejtőn is, ha ekkor is nyomsz egy shiftet, felteszi vagy harmadikba vagy második fokozatba és lódul.
Illetve ha megy felfele az emelkedőn és elfogy az ereje, nem várod meg míg szinte megáll és egyesben indulna, hanem amikor hallod, hogy már erőlködik, szintén rúgsz egyet a shiften és visszavált pl. ötödikből második fokozatba.
Ezt véletlenül fedeztem fel, amikor is csak hozzáértem a shifthez, de mégsem akartam váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- MOZA R5 csomag (2028. 03-ig garanciás)
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB Dual White OC
- LeX1 Yoga Gen7 2-in-1 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 1TB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest