- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos itt vagyok
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Viszont sikerült egy csomó időt eltökölnöm azzal, hogy az egyik memóriát az Istennek sem bírtam visszarakni
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)
Viszont 2 dolog egyértelművé vált számomra:
1. Írtózatosan koszos a gép belülről
2. Le kell mondanom a Slack-ról
Nekem ugyanis nagyon úgy fest, hogy hardver kompatibilitási hibáról van szó. Viszont se pénzem, se kedvem nincs kicserélni a gépet a Slack miatt. Viszont akkor visszatértünk a kezdetekhez: milyen linuxot? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)