Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
Ok. Ezért is ment off-ba, arcocskával.
Köszönöm a válaszodat, legalább az kiderült számomra, hogy nem általános a probléma, így drasztikusabb módszerhez folyamodtam.Most úgy néz ki, megszületett a megoldás. Mivel a sima programeltávolítás és újratelepítés nem használt, uninstaller program segítségével speciális eltávolítást végeztem. Minden fellelhető skype-os könyvtár és regisztrációs adatbázis bejegyzés kiírtása után az újratelepítés végre eredményre vezetett. Most megvannak a halloweenes hangulatjelek, de visszakerültek a standardok is, sőt a már régebben eltűnt kiegészítők is, mint pl. az agymanósok.

Hogy mi a rák baja lehetett, mi akadhatott be, rejtély marad.
-
margithid
veterán
Nagyon érdekes, simán a skype-ba be tudok jelentkezni, de ha már a microsoft azonosítómmal akarok, akkor már nem. Ha msn-en próbálok belépni az se megy. Vagyis msnel lehet valami.
Hogy még érdekesebb legyen a telefonomon be tudok jelentkezni a skypeba a microsoft azonosítómmal. -
S-Attila
senior tag
Na de hát éppen az lenne a logikus, hogy ha egyesíteni akarják a két felhasználói tábort, akkor első lépésként a két különböző fajta fiókot lehessen egy ugyanazon program alól kezelni. Pl. Skype alól bejelentkezve fel lehessen venni más, Messengerrel bejelentkezett partnereket. No mindegy, nem akarom terhelni a fórumot, csak kíváncsi voltam, hogy tud-e valaki valami megoldást.
-
Visormail
addikt
Jólvan akkor legalább ilyenekkel ne rémiszgess
Én egyelőre azért maradok trilliannál nekem sokkal szimpatikusabb a felülete. Egyszerű mint a faék, de azért csoportokba tudok rendezni mindenkit, az új skype-al ellentétben ahol egyesítés után nem mutatta a messengeres csoportjaimat, ha újat csináltam abba meg csak skypeosokat enged belehúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Én egyelőre azért maradok trilliannál nekem sokkal szimpatikusabb a felülete. Egyszerű mint a faék, de azért csoportokba tudok rendezni mindenkit, az új skype-al ellentétben ahol egyesítés után nem mutatta a messengeres csoportjaimat, ha újat csináltam abba meg csak skypeosokat enged belehúzni.